Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Konto na UW

janek2468

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o 4 włamano mi się na email i ukradziono mojego facebook'a na którym było moje konto na UW.Mam id i sid konta mam ip kolesia.Co mogę jeszcze zrobić? (koleś zmienił email i hasło konta)

Opublikowano

Jeśli nie chcesz stracić kolejnego konta przeskanuj kompa anty wirusem może masz jakiegoś keyloggera :]

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Skanowałem niedawno i jestem pewien że to nie to gdyż sprawdzam zawsze co ściągam . Spróbuję później skontaktować się z administratorami facebooka w celu zablokowania konta,gdyż skoro ja na nim nie pogram niech i francuz nie gra (typ jest z Paryża jeśli ktoś mieszka niedaleko może go odwiedzić :P)

Edit:@Down Zrób sobie kiedyś restart mózgu nie mam nic do gimbusów bo niedawno też nim byłem ale weź się ogarnij to że ty maniaczysz przed komputerem nie znaczy że inni tak robią.Chyba po to używam botów by nie marnować życia jak ty! Lepiej idź się poucz i pomyśl co piszesz bo robisz z siebie idiotę, skoro lubisz występować jako klaun i błazen tego forum to rób tak dalej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...