Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Od początkującego

krafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam kilka pytań

1.Do czego służy głośnik?

2.Czy wojownik to dobry wybór?

3.Wymieńcie mi nazwy wszystkich SP i na który lvl są

4.Czy tworząc rajd jack'o'lattaren mam jakieś lobby z którego moge zapraszać osoby czy musze sam znać 15 os.?

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

1. Jak użyjesz głośniku to wszyscy na serwerze widzą co piszesz..

2. Wojownik dużo bije i ma dużo hp / obrony .. zależy od gustu

3. Jeśli chodzi o wojownika to tak : War -36 lvl 20 job Blade - 46 lvl 36 job Cruss - 55 lvl 50 job Berek 65 lvl 55 albo 60 job nie pamiętam

4. Jak stworzysz taki rajd to po prostu zapraszasz osoby.. minimalnie 5 osób do wystartowania..

Proszę o like ^^

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

1.Do czego służy głośnik? Jeżeli go użyjesz twoją wiadomość na czacie zobaczą wszyscy zalogowani gracze.

2.Czy wojownik to dobry wybór? Dużo HP/Dużo obrony/Częste Missy

3.Wymieńcie mi nazwy wszystkich SP i na który lvl są W poddziale tutoriale jest poradnik o tym.

4.Czy tworząc rajd jack'o'lattaren mam jakieś lobby z którego moge zapraszać osoby czy musze sam znać 15 os.? Tworzysz tzw. grupę i zapraszasz osoby do niej.

Co do gladka to zależy na jakim serwerze. Później najważniejszą bronią jest Elvin na 45lvl.u

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Siemka mam kilka pytań

4.Czy tworząc rajd jack'o'lattaren mam jakieś lobby z którego moge zapraszać osoby czy musze sam znać 15 os.?

1. Po użyciu Twoją wiadomość zobaczą wszyscy zalogowani gracze na danym serwerze.

2. Jak na początek tak.

3. Warrior na 36 poziom, Blade na 46 poziom, Cruss na 55 poziom, Berserker na 65 poziom.

4. Nie ma w NosTale takiego czegoś jak lobby. Wygląda to tak, że chodzisz po mieście czy jakiejkolwiek mapce i możesz zapraszać graczy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

wszyscy za help dostają lubka ;) Dzięki

I jeszcze jedno pytanie. Ile przez godzine grania na tartaku możliwe że z cheat enginem zarobie?

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

Co do 4 pytania to:

Możesz chodzic i zapraszać sam lub.:

Umiejętności>Ruch>Lista Najazdów>Zarejestruj Drużyne.

I od teraz gracze dochodzą do twojej drużyny poprzez wejścię w listę najazdów i dołączenie do niej.

Dodam jeszcze, że na tym rajdzie najlepiej używać zwoju kostiumu (bijesz 2x mocniej) Można go kupic u Eryka za 10 cukierków.

lucyfergif.gif

Opublikowano

wszyscy za help dostają lubka ;) Dzięki

I jeszcze jedno pytanie. Ile przez godzine grania na tartaku możliwe że z cheat enginem zarobie?

Wszystko jest napisane w poradniku jak to zrobić.

Dostaje się za to 20fm czyli tak 400k? Dawno nie grałem, a kiedyś tak sprzedałem :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Siemka mam kilka pytań

1. Jeżeli nim napiszesz to wszyscy gracze widzą co napisałeś jednak jest to tylko na danym serwerze na którym jesteś.

2. Tak

3.

Wojownik (36 lvl)

Samuraj (46 lvl)

Krzyżowiec (55 lvl)

Berserker (64 lvl)

Gladiator (75 lvl)

4. Nie ma, szukasz ludzi do rajdu lub zgłaszasz się do listy najazdów, żeby wszyscy gracze mogli dołączyć do rajdu. Jeżeli natomiast nie robisz listy najazdów to musisz zapraszać ręcznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...