Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytania dot. Xenoxa

shadowalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 5 pytań,jakiś czas temu grałem na Xenoxie,wczoraj sie zalogowałem i widze pare zmian.

1.Co to jest kd masy? O masakry chodzi? :D

2.Skąd ludzie mają tyle tych elitarnych kd? Jakiś bug? Jak tak to jaki? Odp może być na PW

3.Jak na 129 lvl zarobić troche SM bo jakoś zabardzo niewiem jak ;c

4. Gościu na szepcie pokazał Miecz +9 z bonami np. 9999999% Inny pokazał śmiertelny i miał m.in. śr 9999999% o co chodzi? Naprawde takie bony i to działające czy bug? Jak można taki zrobić? o.O

5.Ludziom się powodzi? Wczoraj kilku gości sprzedawało niezłe itemki za 1 YANG! o.O Hwangi na high levele itd. O co chodzi?

Za pomoc + itd :)

Pozdrawiam

Opublikowano

1.kd które daje bonus na ludzi do broni

2.jeśli chodzi o +5 to kiedyś był a jesli chodzi o te +0/4 to dropia one z bossów ewentualnie można je samemu zrobić

3.ubijać bossy i wbijać lvl'e

4.efekt wizualny cheat engine ... (maksymalny bon to 35k z końcówką)

5.zapewne kończył grę ;3 a i tak np jak miał 250lvl to po co mu hw na 180lvl ;3

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ok,dzięki :)

A mam jeszcze jedno pytanko,ludzie zaczynają sprzedawać małże po kilka SM,o jakie małże chodzi? Co z nich dropi?

I z jakich bossów dropią elitarne kd?

I co dropi ze szkat z IS? Warto kupić kilka? :D

Za pomoc już poleciał lajk :)

Opublikowano

co do małży to to nie wiem dlaczego bo nie gram tam od rozpoczecia wakacji a co z nich dropi to podajze perła zagłady czy coś w ten deseń.elitarne dropia z azraela ogołem z tych leprzych bossów na forum XenoXa znajdziesz temat z bossami i ich dropem ;3.co do szkat to sie nie opłaca bo po co :3 lepiej w IS kupić fryze ;3 bo szkaty można lajtowo w grze zdobyc a nic ciekawego nie dropi.

DR5ChPt.png

Opublikowano

A zna ktoś buga/sposobu na zarobienie kasy szybkiego? Oprócz oczywistego expienia? :) Bo wielu lata z pro eq itd,słabsi o 20-30 lvli zabijają aż wstyd,bo mają jakieś tam nieziemskie eq,a ja dorobić się niemoge cały czas ;/

Opublikowano

A zna ktoś buga/sposobu na zarobienie kasy szybkiego? Oprócz oczywistego expienia? :) Bo wielu lata z pro eq itd,słabsi o 20-30 lvli zabijają aż wstyd,bo mają jakieś tam nieziemskie eq,a ja dorobić się niemoge cały czas ;/

Również przyłączam się do pytania.

fake nie forum Xenoxa.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

najlepiej wbic około 155lvl i dropic ze smoków zwoje zwego czasu drogo chodzil zemsty(smokV6) co do tego że maja dobre eq... to znaczy że maja inne postacie albo maja eq navi które jest baaardzo powszechne na serwerze

to jest fake ewentualnie jakieś forum które nadzoruje gracz bo Pawelon nie zrobi juz forum bo by był taki hejt że ...;3

DR5ChPt.png

Opublikowano

A pytanie do tych co grają na tym serwie cały czas:

1.Po ile chodzi elitarne kd +5?

2.Po ile chodzi PD? I ks lidera? PD aż do tylko 10 SM? :O

3.Po ile chodzi małż? Co dokładnie dropi z małży?

Opublikowano

Witam. Mam 5 pytań,jakiś czas temu grałem na Xenoxie,wczoraj sie zalogowałem i widze pare zmian.

1.Co to jest kd masy? O masakry chodzi? :D

2.Skąd ludzie mają tyle tych elitarnych kd? Jakiś bug? Jak tak to jaki? Odp może być na PW

3.Jak na 129 lvl zarobić troche SM bo jakoś zabardzo niewiem jak ;c

4. Gościu na szepcie pokazał Miecz +9 z bonami np. 9999999% Inny pokazał śmiertelny i miał m.in. śr 9999999% o co chodzi? Naprawde takie bony i to działające czy bug? Jak można taki zrobić? o.O

5.Ludziom się powodzi? Wczoraj kilku gości sprzedawało niezłe itemki za 1 YANG! o.O Hwangi na high levele itd. O co chodzi?

Za pomoc + itd :)

Pozdrawiam

1. kd masakry? bonus na ludzi + na woja i ninje.

2.bug których jest masa na tym serwie lub po prostu z bosów lub własnego wytwarzania no i w końcu 3 opcja od Pawła.

3.Metki ubijaj z nich polecą ulepszacze które możesz selnąć.

4.navi od pawła po przyjacielsku lub za kasę.

5.Znudziła się im gra na tym nudnym serwerze kończą grę.

beznazwyvl.jpg
Opublikowano

Z tego co słyszałem to administrator gry sprzedaje np.sztylety z um 32500%,zręczność +32500 itd.,z takimi broniami każdy leci na 1 skilla,sprzedaje je za kase prawdziwą,niewiem za ile,lub przyjacielom daje za free. Dzięki takim rzeczom wczoraj mnie 44 lvl na skilla załatwił,a mam 131,może i niewysoki level,ale wątpie żeby ktoś z 44 lvl na 2 skille mnie położył ;/

Opublikowano

Ale o co chodzi z tymi brońmi Navi?

bronie które mają zawyżone bonusy takich których nie można zrobić samemu np 9999um, 500 siły , 1000int możemy je nabyć od gm za kasę lub po koleżeńsku.

@up Norma na Xenoxie.

beznazwyvl.jpg
Opublikowano

Z tego co słyszałem to administrator gry sprzedaje np.sztylety z um 32500%,zręczność +32500 itd.,z takimi broniami każdy leci na 1 skilla,sprzedaje je za kase prawdziwą,niewiem za ile,lub przyjacielom daje za free. Dzięki takim rzeczom wczoraj mnie 44 lvl na skilla załatwił,a mam 131,może i niewysoki level,ale wątpie żeby ktoś z 44 lvl na 2 skille mnie położył ;/

Moze wsadzil masakry i luda +5 -,0.

@UP

Podobno na xenoxie jest system anty-navi, co 12h system sprawdza czy bonusy są normalne czyli ponizej 60% np śr.

Opublikowano

Da sie zmienić klase?

Ile bym musiał wybulić i za co na dobre/pro eq na ninje 140 lvl? :D

da się zwojem powrotu statusu a co do eq to radze ci sam robić ^.^

DR5ChPt.png

Opublikowano

To nie jest raczej Efekt visualny tylko ekwipunek z Navi -Widocznie GM mu sprzedal lub dal :P -XenoxMT2 schodzi na psy

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...