Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PONAD 113K REKORDU W 1 RUNDZIE. CZY TO MOŻLIWE?

iTzChudy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ha to nic tyle co skończyłem grać na sharqi był pacjent S.D.A się wabił.... i miał na runde po ok 12 , 13 tyś pkt - zabitych średnio ok 70 - 80 . pies jeden używał tylko pistoletu M 1911 VETERAN.

aż się odechciewa grać.....

x

Opublikowano

lemanio

dokładnie... to co się dzieje to się grać odechciewa ..... zastanawiam się nad tym czemu oni nie zrobią coś w stylu anty heata .... mają statystyki .... coś w stylu wykrywacza 40% head= system automatycznie zgłasza do supportu czy coś w tym szensie ;/ zrobiłem se koło 2 tygodnie przerwy ..... dzisiaj se pograłem i SZOK tylko 1 cheater z famasem .... a grałem tylko na RUSH .... dobrze że famas+aimbot=gófffno ... po jakimś czasie admin serva wlazł i go kick......

a co wyniku to nic trudnego.... idziesz na rush z aimbotem + aek i masz taki wynik ;/ lub hellicopterkiem na dragonie + x3 kolegów którzy będą wsiadać do heli/czołgów a ty będziesz je niszczył :)

YAY

Opublikowano

Ot wielka mi filozofia, koleś jak widać pograł w nocy z kumplem jakimś na dragonie pewnie, i nabił XP i wiele szumu...

Cheater nie zdążyłby tyle wbić na jednej rundzie gdyby grał z normalnymi graczami, a gdyby nawet chciał farmić XP i poprosiłby graczy o nie przejmowanie baz to i tak by oni nie poszli na układ bo trudno by posłuchali cheatera, który ciągle by ich zabijał.

Panowie nie popadajcie w jakąś panikę. To, że ktoś ma więcej od Was wcale nic nie oznacza.

36599.png
Opublikowano

dziadostwo , załączam screena , tak poglądowo. :)

hack.jpg

Kilka tematów niżej dałem filmik ze statami 98/0 na mapie Basra ... bez cheatów :D

y526IOx.jpg

Opublikowano

Ot wielka mi filozofia, koleś jak widać pograł w nocy z kumplem jakimś na dragonie pewnie, i nabił XP i wiele szumu...

Cheater nie zdążyłby tyle wbić na jednej rundzie gdyby grał z normalnymi graczami, a gdyby nawet chciał farmić XP i poprosiłby graczy o nie przejmowanie baz to i tak by oni nie poszli na układ bo trudno by posłuchali cheatera, który ciągle by ich zabijał.

Panowie nie popadajcie w jakąś panikę. To, że ktoś ma więcej od Was wcale nic nie oznacza.

Co ty gadasz ????? jakiej nocy ..... jakim kumplem.... czytasz co napisałem.... dziś to było pełen serwer ludzi.... a on kurwa lata jak duch.... i jakoś zdążył to wbić na jednej rundzie, co dziwisz fokę ???

x

Opublikowano

Lemanio.. Czy użyłem cytatu do Twojego posta? Piszemy pod tematem i napisałem na treść tematu.

Ogarnij się kolego, proszę Cie. 8S

36599.png
Opublikowano

oj tam oj tam,..... nie gniewaj się .... :P i nie spamuj 8S

tak czy siak.... tylko dzbanki kombinują a tych nie brakuje :)

x

Opublikowano

Kombinować trzeba, w dzisiejszym świecie bez kombinowania nic nie osiągniesz (lub będzie to niezmiernie trudne) , oczywiście wszystko w granicach moralnych i innych.

36599.png
Opublikowano

lemanio

szczerze? to góffno jak na aimbota on zrobił.... sam mam wyniki 30-50/1-10 na mapkach ......

za chu** nie pojme jak z aimbotem taki wynik można mieć.... no ale dobra :<

YAY

Opublikowano

Pierdolicie ja zdobędę ponad 30 k expa w jednej rundzie ;))

Dzisiaj dołącze screena ale nie teraz bo idę do szkoły ;____;

OndteAw.png
Opublikowano

Oczywiście że się da to żaden problem można zdobyć nawet więcej.

Koleś poprostu z kimś EXPIŁ.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Pierdolicie ja zdobędę ponad 30 k expa w jednej rundzie ;))

Dzisiaj dołącze screena ale nie teraz bo idę do szkoły ;____;

Z niecierpliwością czekamy,.... może się doczekamy w tym roku.....

x

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zal mi was ludzie. 100k pkt, ok, na pewno buger, ale staty 67/7 to wg was cheater? No bez jaj, nauczcie sie grac polaczki bo coraz bardziej mi sie was zal robi

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...