Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot dll problem

Arni_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z włączeniem Mbota 1.12b (cracked).

Mam blad: http://postimage.org/image/zdbtijobl/

A oto moje biblioteki http://postimage.org/image/t5b68r33j/

Windows 7 Home Premium x64bit.

Robiłem również według tutorialu z oficjalnej strony mbota, czyli odinstalowałem c++ 2010, usunąłem te 2 pliki i na nowo zainstalowałem. Robiłem to również z x64 lecz na forum wyczytałem ze do mbota na 64bitowy system zainstalować x86bitowe biblioteki.

Dodam również ze oryginalnie w win 7 miałem zainstalowane te wszystkie biblioteki wyżej lecz wersje 2010 w x64 bitach.

Net framework 4.0 sam instalowałem z myślą że to coś pomoze. Ściągałem te pliki pojedynczo lecz to tez nic nie dawało. Przed formatem normalnie działał mi bot.

W razie potrzeby większej ilości informacji proszę pisać. Zależy mi na czasie. Z GÓRY dziękuję za pomoc i każdą propozycje rozwiązania tego problemu.

Ps. PROSZĘ NIE PISAĆ ŻE TAKI POST JUŻ ISTNIAŁ PONIEWAŻ PRÓBOWAŁEM WSZYSTKIEGO CO ZNALAZŁEM NIE TYLKO NA TYM FORUM.

Opublikowano

Nie wiem czy coś da ale spróbuj uruchomić ze zgodnością win xp i jako admin , powyłączaj antyvirusy:)

Jak nie pomoże pobierz TO i zainstaluj. Jak nie chce się zaintalować lub nie działa jeszcze spróbuj to wkleić TO do c/widows/system32

Pamiętaj o restarcie kompa

Opublikowano

Nie wiem czy coś da ale spróbuj uruchomić ze zgodnością win xp i jako admin , powyłączaj antyvirusy:)

Jak nie pomoże pobierz TO i zainstaluj. Jak nie chce się zaintalować lub nie działa jeszcze spróbuj to wkleić TO do c/widows/system32

Pamiętaj o restarcie kompa

Niestety próbowałem tego już wcześniej. Nic to nie dawało, ściągałem te pliki wklejałem, na jakimś innym forum proponowano nawet by wkleić do folderu "SysWOW64" te pliki. Niestety to też nie pomagało. Proszę o kolejne propozycje (FORMAT ODPADA niestety, jak bym mógł zrobić format to bym nie zakladał tego tematu.)

Ps. Używałem również pełnej wersji dll- fixer również usuwałem te pliki i skanowałem za pomocą cclinera i on tworzył te pliki i dalej nie działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...