Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

NonStopMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam oto taki mały problem od niedawna interesuje się kupnem GiftCoda do minecrafta ale nwm skad więc pisze do was abyście podali mi jakies stronki gdzie moge go zakupic najlepiej za sms

i aby nie było drogo

Sorka za błędy

Opublikowano

Kupujac na minecraft.net masz pewnosc, ze Cie nie oszukaja. Gra kosztuje tam 19,95 euro. Na allegro (i pewnie na innych stronach tez) jest wielu oszustow. Wiele taniej jak na mc.net porzadnego GiftCoda nie kupisz, wiec lepiej nie oszczedzac tylko kupic ze sprawdzonego zrodla.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

miencraft.net <-- 10! % że Cie nie oszukają lub że twoje konto premium wygaśnie za jakiś czas.

allegro.pl <-- Duże tego tam lecz są okazję że Za 10 zł sprzedający okłamuję kupującego i daje mu sam login i hasło do konta na minecraft.net BEZ GITCODE !

Lecz są tam że GifCode za 100 zł które myślę że nie są podróbką, ważne gdy kupujesz na Allegro patrzeć na pozytywne komentarze

Cześć.

Opublikowano
minecraft.net

Jest to jak dla mnie jedyna sprawdzona i pewna metoda ,że nie zostaniesz wrobiony :)

Bo na np. Allegro lub innych stronach można się nieźle wkopać stracić kase i nerwy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...