Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarBot v5

SiroccoBrown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj chciałbym się was doradzić o co chodzi z moim błędlem w tym bocie.

Otóż sciągłem go poprawnie, włączyłem wpisałem POPRAWNE na 100% passy do konta.

A kiedy daje START to wyskakuje okienko "LOGIN FAILED"

Passy są 100% dobre ponieważ na takich loguje sie do warrocka chyba że to nie o Login i Hasło chodzi.

Windows XP 32b.

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

mam win 7 64 bit, odpalam przed admina, i chodzi bez problemu. Nabija tylko wolniej niż wcześniejsze wersje tz. daje mniej expa. Może to sprawa nexona a może nie. Ale wracając do pytania masz Net framework 4+?

Opublikowano

Ja tam mam win XP 32 bit i zapiepsza jak marzenie ;)

A co do twojego błędu to sprawdź czy dobrze uruchomiłeś -.-

O to link, jak poprawnie uruchomić:

http://www.mpcforum.pl/topic/754912-tut-jak-wlasciwie-odpalic-warbota/

Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Urochomilem dobrze. Mam NET FRAMEWORK stalo sie tak kiedy dzialal normalnie nabil ok 1.5k kili i odcieli mi neta gdy chcialem potem spoprotem wlaczyc zaczaleo sie to pokazywac LOGIN FAILED od tego momentu juz nie dziala. POMOCYYYYYYYYYYYY

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...