Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostać FREE Trail 14days z Japońskimi Znaczkami

devil120

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę kolega ma Amerykańskiego Xboxa bo minecraft nie ma na PAL.

Co do tego "Frre" to działa na orginałach dla nie wiedzących więc lepiej nie próbujcie na piratach .

Opublikowano

A teraz zauważyłem jak robiłem kilka kont Japońskich to nie wyświetla mi już kodów ... WHY !!!?? :(

Edit@@

Jednak 2 h później udało mi się wygenerować 2 kody :)

Opublikowano

A teraz zauważyłem jak robiłem kilka kont Japońskich to nie wyświetla mi już kodów ... WHY !!!?? :(

Być może co jakiś czas nie mają kodów. Ponad tydzien temu też ich nie było, lecz po kilku dniach znowu można było generować nowe kody : )

Dlatego myśle, że niedługo znowu będą :D

Opublikowano

witam mam problem moim zdaniem przepisuje bardzo dokladnie liczby i klikam ta ramke pomaranczowa czy tam czerwona i potem mam duzy napisa xbox360 napisy japonsie potem tez i na dole 3 linijki czerwonych napisow japonskich prosze o pomoc

Opublikowano

witam mam problem moim zdaniem przepisuje bardzo dokladnie liczby i klikam ta ramke pomaranczowa czy tam czerwona i potem mam duzy napisa xbox360 napisy japonsie potem tez i na dole 3 linijki czerwonych napisow japonskich prosze o pomoc

Masz ustaioną lokalizacje xboxa na japonie ? Lub mogłeś zrobić jakiś błąd

mihcio15.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie dziala chyba juz wpisuje wszystko ok i wyskakuje zielone pole z logiem i jakimis napisami w ramce bialej tyle ze nie znam japonca :D czy to moze byc oznaka ze juz moze nie byc promocji???

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Wpisuje napewno dobre znaczki ... Klikam czerwone pole i wyskakuje pelno napisow (nie ma tam kodu ;x)

mam to samo teraz robie temat i może ktoś napisze ;)

MyManiek555.jpg
Opublikowano

hej !

przetłumaczyłem ten komunikat ocr programem na angielski

It's basically saying "Thank you for visiting the member page"

"we're in the middle of inputting codes for the webpage and updating the site"

source(s)

więc trzeba czekać

oznacza to że wszystkie kody zostały zużyte i trzeba czekać na dostawe nowych.Za kilka dni powinno być wszystko ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...