Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ProkikiJunior League of Legends movies.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w83od2.jpg

Opublikowano

Penta kille dosyć proste bo byłeś nafeedowany a arrow ashy po prostu luck :D Ale i tak całkiem fajnie to wszystko wyszło :P

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Fajnie lecą + :) co do tego chipsy cola raczej nie przepadam za ivona itd :P ale ok.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ładne najbardziej podobała mi się quadra singeda i penta varusa ;) Zastanawiałem się wlasnie czy nie sprzedac varusa bo kupilem go niedawno na wyprzedazy i nie wiem dlaczego ale jak gralem nim jakis miesiac temu szlo mi o wiele lepiej, moze dostal jakiegos nerfa ? Niewazne , GZ za te video naprawdę bylo co oglądac ;)

Opublikowano

1. Penta katą. Na serio? Lee nic nie robił a ty miałeś feeda 26/2 w 30 minucie.

2.Nothing special, fart. Do tego miałeś wizję na nich.

3.Ładna penta

4.Singedem wpadłeś praktycznie na gotowe, zabiłeś elise sam i fartem udało ci sie dobić do quadry

5.Co to kurwa jest?

Opublikowano

Nie ma sensu wrzucać penta killów gotowców... 26/2 katą penta to żaden wyczyn nah , jedynie varus w miare OK a ashe to też czysty fart bo irelka wlazła :D

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...