Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny fms i dylemat z kd

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam fms sr 29, zwierzaki 20% i przeszywka 10%.... golnie mam zamiar brać go do v1, v2 z buffkiem iii mam dylemat tego typu, ze nie wiem czy dać do niego kd penetry +4 czy smierci +4.. kasa nie gra roli... Kusi mnie zeby dac penetry ponieważ byłaby fajna penetracja i kryt z buffa by szedł... Co o tym myslicie? Oczywiscie drugi kd to na pewno potwora.

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Ja zawsze jestem zdania że każdy fms powinien posiadać kd moba i kryta nie zwarzając na to czy masz buffa ze skillami na P czy na m1.

Opublikowano

Nie, nie dziala... jedynie gdzie moze Ci sie przydac do Lord małp... :) Moim zdaniem kd smierci.. nic innego nie widze, zeby nie bylo, nie jestem z osob ktore pisza to co wyzej ale podkresle to.. przyda Ci sie przeszywka tylko na bossy i w PvP, wiec jak jestes na metkach, jakis z innego krolestwa podbije to zawsze latwiej z nim :)

Opublikowano

te 20% na zwierzaki to nie działa na v1 i v2 nie ?

Nie, ten bo nie działa w V1 i V2 ale tak jak napisał kolega może ci się przydać np. na Lordzie.

Na twoim miejscu włożyłbym, KD Śmierci, ponieważ bardzo ułatwi ci to expienie jeszcze z buffem to już będzie kozacko.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Wybrał bym Kd krytyka i mobka

Pisałeś że masz bufa więc z kd tego krytyka będzie całkiem dużo , a to Ci się przyda w ekspie , mobki w v1 nie biją za dużo więc , szycie będzie zbędne :>

Opublikowano

Nie, ten bo nie działa w V1 i V2 ale tak jak napisał kolega może ci się przydać np. na Lordzie.

Na twoim miejscu włożyłbym, KD Śmierci, ponieważ bardzo ułatwi ci to expienie jeszcze z buffem to już będzie kozacko.

Bon na zwierze w v1 działa ale juz w v2 nie :)

a co do tematu to oczywiście że kryta

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Ok thx ;> Zdecydowalem ze jednak na razie wg nie bede robil tego fms tylko riba z trucie 8% chyba bedzie lepszy niz ten fms z przeszywka... ;>

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

kryt ;)

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

No na wyższe lv. Ci się przyda Rib.

Pamiętaj o tych kd. Śmierci oraz Potwora.

Sądzę ,że będzie Ci się przyjemniej expiło w tym ribie z bojowca.

Jeszcze do tego masz buffa więc żyć nie umierać :>

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma sie nad czym zastanawiac... wbijaj kd Smierci+4, kd penetry tak naprawde nic ci nie da w v1/v2 :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...