Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy opłaca się kupić ?

AntyGravity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ma do was pytanie :

Mój kuzyn sprzedaje PS3 Slim 320Gb + Pad DualShock3 + NFS:Shift za 900zł (może wynegocjuje 800zł) kupił go za 1200 zł pół roku temu(ok. pół roku temu może 5-4 miesięcy) od tego czasu leży w pudełku w szafie. Konsola była używana jakiem 5-7 razy z tego 3 razy przy mnie ... tak to leży w szafie w pudełku.

Wiem na 100% że konsola jest sprawna itd.. Czy opłaca się skupić jak myślicie ? Zapomniałem dodać jest 2 letnia gwarancja jeszcze :)

Opublikowano

za 800zł by się opłacało, na allegro bez problemu kupisz za 770zł z możliwością wyboru jednego z 3 modeli ale z roczną gwarancją i bez gry która w tym przypadku nie jest zbytnio zachęcająca i dość stara

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak wynegocjujesz do 750zł to dopiero zacznie być bardzo zachęcającą ofertą - jak napisał kolega wyżej, NFS Shift nie jest już świeżą grą a więc nie jest warta więcej niż 40 zł.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

no tak teraz oglądałem oferty z empika i tam ps3 320gb + pad 880zł chyba będę negocjował cena maksymalną 800zł ale tak żeby dojść do 750 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...