Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w minecraft na windows 7

kaaamyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, niedawno kupiłem laptopa z windows 8 i w ogóle nie wiem jak wgrać na niego Minecrafta. Mogę podać szczegóły komputera jak by ktoś potrzebował. Proszę napisać jak wgrać minecrafta na windows 8 najlepiej po polsku jak by ktoś znalazł. Z góry dzięki. Przepraszam że w temacie napisałem windows 7 ale mi się coś pomyliło.

Opublikowano

Normalnie się gra. Minecraft jest napisany w javie a java jest na WSZYSTKIM. Na linuxie, macos, android, windows...... bankomatach, lodówkach, dekoderze telewizji N [....]

@up

Zawsze można sobie zainstalować Win 7 :P Ot, no problem.

Opublikowano

God Why?

Śmiga na wszystkim.

Dwa Kuźwa Win 8?

NIE MASZ NA CO WYDAWAC KASY WYDAJ NA MNIE!!

Opublikowano

@UP i @upx2 prawda :P ten os to totalna porażka ... mam myszkę i klawe i mam na dotyku zapierdalać? po uj pc ty ;p skoro mam mieć w nim dotyk kupie se tableta a nie kompa z dotykiem :P

ps. jak chcesz grać w mc to z tego co wiem na nvidi nie pograsz :P a jak ati to poszukaj sterowników ściągnij zainstaluj potem

w ustawienia wejdź zmienjsz przyśpieszanie sprzętowe do directx nie pamiętam która to była opcja na suwaku :P mi zawsze działał na becie :P

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Ja kupywałem laptopa z windowsem 8 był tani opłacało się to kupiłem system nie był dla mnie taki ważny przy zakupie. A poza tym nie nażekajcie na tego windowsa 8 bo nie jest taki zły jak inni mówią, poza tym najpierw niech sobie kupią i wypróbują a nie odrazu krytykują .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...