Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarabianie na metinie

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Ostatnio moj komputer zaczal sie psuc, wiec pomyslalem Sobie ze potrzebuje nowy.Niestety moi rodzicie nie chca kupic mi nowego kompa i postanowilem, ze sam sobie zarobie na niego ^^Jestem w takim wieku, ze nie moge isc do roboty ( gimbaza), a zauwazylem ze na metinie mozna niezle zarobic.

Chcialbym sie dowiedziec jakie sposoby zeby zarabiac kase na metinie??Sellanie yang na allegro czy kont???Nigdzie nie mam zadnych kont, wiec wszedzie musialbym zaczynac od nowa.Mam system windows xp jakby cos (np. gdybym mial uzywac cheatow, a wiem ze niektore nie dzialaja na xp-ka)

Nie mam dziennie 20 h na granie ale około 2 :)

Co poradzicie?? Bede lajkowal

Opublikowano

heh..

Zarobek bez wysiłku.. ?

Polecam łowienie ryb - małzy ( fishbotem ) na serwerze Ravia.eu ( łatwo o bana ) - cena małzy 10kk = 1zł na allegro :)

Jeśli łowił byś na np. 5 kontach to wciągu 3 godzin można spokojnie wyłowić 10-15 małzy = 10-15zł :)

Opublikowano

Polecam, zrobić kilka postaci 30 level i odpalić FB z tego jakaś kasa na pewno będzie (pamiętaj jakiś wielkich pieniedzy na tym nie bedzie ale z czasem jaks kwota sie uzbiera).

FishBoty :

http://www.mpcforum.pl/topic/604531-dlfb-by-erpel-44/
http://www.mpcforum.pl/topic/665020-dlfish-bot/ 

Blokada Logów :

http://www.mpcforum.pl/topic/665020-dlfish-bot/ 

@edit

Na nowy komputer, taki dość dobry to trzeba ok. 1500zł. Zarabiając w ten sposób nie masz szans uzbierać kasy na niego. Ja proponuję iść gdzieś do sadu, na zbieranie jabłek...

Człowieku, w roku szkolnym na iść na zbieraniu jabłek to powodzenia. Na pewno wszystkiego nie uzbiera, na metinie ale jakiś pieniądz zawsze będzie. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Człowieku, w roku szkolnym na iść na zbieraniu jabłek to powodzenia. Na pewno wszystkiego nie uzbiera, na metinie ale jakiś pieniądz zawsze będzie. :)

Przecież chodzą ludzie w roku szkolnym.... iść 3 razy w tygodniu i masz do 200zł...

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Polecam na PL'u ustawić w nocy Expbota i dobić tam np 50 lvl i potem tą postać sprzedać

Albo na privach wbijaj postacią 250 lvl i jakieś pro eq i sprzedawaj zawsze te 50 zł

#JebacSygnatury

Opublikowano

wybij sobie z glowy takie pomysly...

postacie 70 lvl z eq na allegro po 100zl max i niezawsze kupcy...

musialbys nabic 99lvl i jakies porzadne eq zeby wiciagnac jakas kase, ale bez wkladu gotowki tego nigdy nie osiagniesz.

Lepiej idz do roboty :) zawsze mozna jakas znalezc do ktorej sie chodzi raz,dwa razy w tygodniu

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Na metinie za bardzo nie zarobisz chyba że byś grał trochę zrobił pro postać z eq i skillami i wtedy możesz zgarnąć trochę więcej kaski. Jeżeli tak bardzo chcesz to chyba łowienie jest najlepszym sposobem :P Może uda ci się jakieś perły/małże posprzedawać ale nie jestem zbytnio pewny. Moja rada- posprzedawaj może jakieś rzeczy/śmieci które masz w domu albo idź jak koledzy piszą wyżej do jakiegoś sadu czy coś pozrywaj/ukradnij jabłka i sellaj :P Bo na metinie szybko nie zarobisz :):(

Opublikowano

Prace dorywcze w realu xD

Ulotki, gazety, możesz do magazynu iść jakiegoś albo roboty typu odśnieżanie/liście. W grze aż tyle szybko nie zarobisz :)

Idzie zima, pomyśl, a coś wymyślisz ;)

Zarobisz +/-pół, to może Twoi rodzice zauważą zaangażowanie i dołożą resztę xD

Opublikowano

Jeśli masz kolege, może ojciec co ma samochód to roznoś ulotki z Kauflanda. Rozwozisz raz w tygodniu, ok 4h i masz ~300zł miesięcznie. Dasz 100 koledze i git. W rok zarobisz. Do tego coś innego możesz załatwić.

Co do kolegi Bartezo332 to nie wiem w jakim świecie on żyje, ale jabłka teraz są.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...