Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Metody nabijania expa.

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak szybko nabić exp.

Metoda 1. (najłatwiejsza)

Wymagania:

- 2 osoby

- Pusty serwer z mapą Sharqi w trybie szturm (inne mapy też mogą być, lecz nie jest już tak efektywnie jak na Sharqi.

Sposób expienia:

2 osoby na zmiane przejmują różne flagi.

Dodatkowe korzyści (oprócz expa):

Na mapie Sharqi w trybie szturm, za wygraną idzie ~130 VP, za przegraną ~50 VP, także nabijanie kasy

Metoda 2.

Wymagania:

- 2 osoby

- Mapa DragonValey

- Przydzielony punkt w pilotaż helikopterów

Sposób expienia:

1 osoba przejmuje punkt B, po czym wchodzi do helikoptera i zostaje na lądowisku (najbardziej opłaca się helikopter transportowy, dlatego warto zabrać go z bazy). 2 osoba (z drugiego teamu) bierze transporter opancerzony, po czym strzela w helikopter na lądowisku. Osoba 1, co serie 5 pocisków z transportera, naprawia automatycznie helikopter na lądowisku.

Brak

Metoda 3.

Wymagania

- 3 osoby, w tym jeden medyk z defibrylatorem

- Dowolna mapa

- Medyk musi być w drużynie z inną osobą.

Sposób expienia:

Osoba 1 wykorzystując nóż, zabija osobę 2. Medyk (będący w tym samym teamie co osoba 2) defibryluje osobę 2. Osoba 1 zdobywa exp za zabójstwo, osoba 3 za defibrylacje (tak w kółko: zabicie -> defibrylacja -> zabicie -> defibrylacja ...)

Osoba 1 nabija sobie statystyki zabójstw

Pamiętaj, że jeżeli cię ktoś przyłapie, grozi ci za to ban. //Googlus

P.S. Jeżeli to możliwe, moderatora proszę o zdjęcie %

y526IOx.jpg

Opublikowano

Nieźle.. Ale na Dragon Valley (2 sposóB) ten z LAV'em lub BTR'em ma przejąć flagę ale do połowy( tak żeby była niczyja) To nie będzie lecieć to pkt za flagę a heli będzie się sam naprawiał :)

3 sposób lepiej snajper który strzela z minimum 300m w heda a medyk leczy :) Lepsze to ale jak kto woli :) Range kill robi swoje ^^

Całkiem spoko, każdy pewnie o tym wie ale... i tak masz like za wysiłek i za pomysł spisania tego :)

Opublikowano

3 sposób lepiej snajper który strzela z minimum 300m w heda a medyk leczy :) Lepsze to ale jak kto woli :) Range kill robi swoje ^^

Nawet dobre, tylko że takie mapy po 300m, prawie nigdy nie są puste, a poza tym amunicja u snipera szybko się kończy, nóż nie.

Całkiem spoko, każdy pewnie o tym wie ale... i tak masz like za wysiłek i za pomysł spisania tego :)

Wież mi, nie każdy. Dzięki.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Może jestem nienormalny ale ja tam wole polatać po mapach i pozabijać prawdziwych przeciwników. Oman/Dalian/Dragon Valey tam expisz bez problemu a frajda znacznie większa.

Opublikowano

hmmm jak ktoś jest ogarnięty wpada inżynierem na Mashantur (wcześniej kupuje bostera 50% exp ) zdobywa średnio po ok 10 tyś pkt co nie jest trudne i tym sposobem dostaje 15 tyś .... jest frajda i zabawa bez kombinacji.... i bez strachu o bana :)

x

Opublikowano

na metodzie 3 praktycznie nie expisz bo zanim sie nawzajem pozabijacie ja moge zrobić 3 rundy sharqi snajperem po 10k i jest duża szansa że ktoś was nagra i macie prze****chlapane

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

NIE ODKOPUJ TEMATÓW!

/Temat do zamknięcia

Bawisz się w moderatora ?

ja wole się expic normalnie bo za to nie grozi ban i jest fajniej

Ta już to widzę jak EA banuje za nabijanie xD

Gwarantowana Blacklista za oszukiwanie :)

Jak się nie znasz to nie pisz bzdur

Nie wiem czemu jeśli ktoś odkopie temat to odrazu musi iść do zamknięcia O_o

PORADNIKÓW SIĘ NIE ZAMYKA A NORMALNE TEMATY DLATEGO ŻEBY NIE BYŁO WIĘCEJ ODKOPÓW

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...