Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta motorowerowa !

PidGeYPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ale nie wejdą : ), wystarczy słuchać uważnie jest planowane terminowe wprowadzenie nowych przepisów od stycznia 2013, więc karta moto od 14 lat a @topic se chyba w tym roku nie podejdzie do zdawania ; )

@down dalej słuchaj radia ; ) to okażę się że lato jeszcze jest w pzpn ;]

Opublikowano

@up zawiesili ten syf, bo żaden word nie posiada jeszcze warunków do tego typu egzaminów...

Po za tym wprowadzają te przepisy od 3 czy tam 4 lat i jakąś nie mogą wprowadzić :D

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Weźcie się uspokójcie, bo zdawać na kartę motorowerową można od 13 roku życia ^^

Ja mieszkam na wsi i jeszcze nigdy mnie nie zatrzymali choć jej nie posiadam, a jeżdżę po 3 godzinny dziennie :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Siemka . Mam 12 lat i chciałbym zdać na karte motorowerową . Za 4 miechy będę mieć 13 lat . Mogę wcześniej zdać na tą karte ? Bo i tak za 4 miechy mam urodziny i 13 lat ; ]]] . Czekam na wszę odpowiedzi . Mam Kawasaki kx85 nową za 27 tyś chciałbym ją już dosiąść .

O człowieku, jak za 27 tyś to gratuluje bo nowy mozna już kupic za 12-15 tysięcy :)

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...