Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[bot]

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema znalazlem bota do tej gry :D jesli jutro bede mial humor to wam go dam;p bot dobrze sprawuje sie w walce tylko ma problemy z omijaniem rozwalonych czolgow. ale to nie jest problem. kiedy padnie to wychodzi z potyczki i wybiera nastepny czolg. mozna ustawic ktore czolgi ma wyierac. bot chodzi od rana do tej pory i nie dostalem bana. od rana dobil mi 30k doswiadczenia i 800 kredytow :D ale pewnie jak dam wam go to wszyscy na mpc beda go uzywac i zaraz stanie sie wykrywalny ;>

Age is just a number :)

Opublikowano

To musi być keylogger :) Poza tym ty i tak mogłeś wstawić inny plik. Poza tym, co to za nazwa? TangLeader? Jak już to tank...

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

bot chodzi od rana do tej pory i nie dostalem bana.

Bana nie dostaje się tak szybko jak ty myślisz. Jeżeli cię dziś zgłosiło wiele graczy, to jeszcze sobie pograsz z tydzień na swoim koncie, a po tygodniu WG dotrze do twojego zgłoszenia(bo mają takich więcej...) i będziesz miał zablokowane. Wystarczy poczekać :D spokojna twoja uczesana, może jak cię zablokują to nauczysz się grać uczciwie, a nie jak dekle które bezmyślnie wbijają "expa"... i mają zero uciechy z gry... przeciez nie oto w tym chodzi.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP; napisałem Ci to z własnego doświadczenia... na starym koncie używałem powszechnie znanego bota "klikacza" i też sie cieszyłem że 2 dni bot chodził i nie dostałem bana. Przestałem go po tych 2 dniach używać po czym mniej więcej tydzień po przestaniu używania dostałem bana permanentego. Więc jeżeli zgłosiła cię duża liczba osób, to dni twojego konta są policzone ;D

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@UP; napisałem Ci to z własnego doświadczenia... na starym koncie używałem powszechnie znanego bota "klikacza" i też sie cieszyłem że 2 dni bot chodził i nie dostałem bana. Przestałem go po tych 2 dniach używać po czym mniej więcej tydzień po przestaniu używania dostałem bana permanentego. Więc jeżeli zgłosiła cię duża liczba osób, to dni twojego konta są policzone ;D

ale to nie jest klikacz on jezdzi i zabija tak ze za afk dostaje sie bana a za granie niby jak mozna dostac? skoro tyle osob gra juz na tym( nie polakow) i jakos nie maja zablokowanego konta

Opublikowano

@UP: i tak nie opłaca się tego używać bo tylko staty psuje (no chyba że się okaże że bot gra lepiej od samego gracza o.O)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

tylko jest 1 problem;/ klucz jest aktywny tylko przez godzine i co godzine trzeba generowac nowy tak ze nocka odpada ;p

Opublikowano

Flap sluchaj czasami widze takich moronow, takich idiotów, że jak mam chęć zagrać w wota to po 2 bitwach odpadam. KU** czasami tak ludzie nie ogarniają że naprawde, a bot, dobrze napisany, mógłby być niewykrywalny, kilka dróg dojazdu do jakiegoś miejsca częstych potyczek, jakieś schematy itp. naprawde.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Chyba coś w tym jest, bo na JagdPzIV ma 135 bitew i 16k dmg xD , czyli średnio 125dmg na bitwę. No chyba, że to nie jego profil " alemamfaze ", w co wątpię, bo się ostatnio pytał o działo do niego.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Płacić 5 zł za bota hmmm... wole grać :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...