Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tank na rankedy.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ,że każdy z nich jest banowany ,ale polecam shena

• energia
  • harras
  • przyjemna farma
  • taunt
  • tarcza
  • ult rzucone na carry wygrywa tf
  • jungla/top/support
  • szybka jungla już w early ( możesz spokojnie nie wracać i farmić )

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak tank, a jeśli już chodzi ci o tych co podałeś (offtanków, bo np. na Amumie i tak zkładasz Abyssal, Malphite też) to Amumu, Shen, Malph mają instabany.

Trudno ci bd. pograc

Dla mnie najlepszy jest Amumu jungle, tak samo jak Shen czy Malph, jego ulti wygrywa teamfighty, Flash + ulti może pięknie zacząć TF.

Opublikowano

Shen 100% banów.

Polecam Malphite, jest rzadziej banowany, a naprawdę dobry.

Robi wszystkie TF swoim ultem.

Dobry na jungli jak i na topie.

- slow

- aoe podrzucenie (ult)

- całkiem dobra jungla

- nie ma takich złych ganków, bo ma dobry slow

- wytrzymały

- świetny passyw

Prócz tego dobry jest też Garen, który nada się na topa.

Strasznie wytrzymały, bardzo długi i wredny silance, mnóstwo ms'a, ult ksi, wytrzymałość z dupy, bardzo mocny, robimy atme i lodowy i samemu można zdobywać kille, przy okazji mając +4k hp i mrezisty.

Polecam też Chogatha, nie jest banowany w ogóle, a jest bardzo dobrym solotoperem, kontruje tam bardzo dużo postaci.

Ma chyba najdłuższy silance w grze (3,5 sec na 5 poziomie skilla, ale moge się mylić, jeśli tak to prosze mnie poprawić) podrzucenie, passyw z którego ma odnownie HP, ult który na 3 poziomie i 6 poziomie stacku daje 900 hp, do tego Warmog, GA, reszta AP i mamy 5k HP +400AP, z ulta walimy średno 1k (jeśli nikt nie ma rezistów), bardzo dobry tank, ma podrzucenie i długi silance, rzekłbym że jest ciut lepszy od Malphita.

Opublikowano

Polecam Singed:

- Slow

- Przerzut

- Chmurka

- rzadziej banowany

- Ulti wzmacniające

- pasyw 10 many = 2,5 zdrowia

VmFuTWF0aVhfX19ldW5lX19fNTEwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Wiem, że są banowani. ;) Garena posiadam, ale to raczej offtank bardziej.

A co do 2 postu... jak człowieku nie ma takiego czegoś jak tank? :O

Najbardziej mnie jednak przekonuje ten Shen, ale co z tego jak nim nie pogram ? :D

E9mwj60.png
Opublikowano

Pograsz tylko na normalach, na rankedach jest to instant ban, więc nie ma szans, chyba że banujesz i masz first picka, to można spróbować, może enemy nie zbanuje

Opublikowano

Weź Malpha, jest dobry, ma dobrą pasywkę, steal movement speeda. świetna inicjacja tf.

Opublikowano

Ja Ci polecę Leona, może nie nadaje się na solo topa czy junglę, ale postawę "tanka" świetnie sprawuje. Ma świetną inicjacje, CC i wiele innych.

Opublikowano

Wy chyba nie odróżniacie tanka od off tanka...

W lolu PRAWDZIWYCH tanków jest bardzo mała garstka... jedne z nich to Leona lub rammus , taki Shen czy Amumu to już ap offtanki ...

Polecam Leone z tych samych względów co kolega up.

@Edit:

Żeby nie było plucia ja mówie o Riotowym przeznaczeniu postaci a nie budowanie tristany pod merkury warmogi randuiny itp a potem nazwanie tego tankiem... mówie o postaciach stowrzonych do tankowania , z inicjacją i wytrzymałością

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Shen;

• taunt
  • wytrzymały
  • dmg
  • ulti
  • dobry jungler

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...