Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Pomoc] Podłończenie lunchera do servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Potrzebuję pomocy w sprawię lunchera który zrobiłem głównie już jest all ok gdy wpiszę pasy minecraft się włończy ale teraz najtrudniejsze zadanie i potrzebuję pomocy (mam kilka pytań oczywiście daję +)

pytanie 1 :

- jak zrobić coś na sposób white-list aby gracz logujący się na server nie posiadając lunchera wyskoczył mu komunikat np. pobierz lunchera ze strony jakiejś tam...

pytanie 2 :

- jak podłończyc lunchera do pluginu authme aby gracz logujący się w luncherze został zalogowany na server pasami które zarejestrował na stronie servera ?

( w praktyce dana osoba X rejestruje się np na forum servera i tymi pasami z forum abby logował się w luncherze i łończył się na server oczywiście tymi samymi pasami)

Wiem, że to jest napewno trudne bo nawet ja sam nie mogę sobie z tym poradzić nad pytaniem 1 zastanawiam się czy to nie odpowiada za to plugin jakiś np white-list lub plugin na logowanie np.authme..

Jeśli ktoś mi pomoże leci +++++ !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...