Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty

JodaMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj bd pobierał sobie Silkroad i bd grał na serwerwerze Serpens (czy jakoś tak :P).

I mam pytanie czy są jakieś aktualne chacki, boty, bugi które ułatwią mi grę (Chodzi mi o exp boty itp.)

Proszę o jakieś ładne i przejrzyste downloady i tutoriale.

Każda dobra odpowiedz Like :)

Pozdrawiam i liczę na pomoc.

Opublikowano

Tak bo to jest link do Prywatnego srevera silkroad-r. I jak każdy kogo zapytasz w tym dziale, i ja powiem tobie abyś nie grał na officialnym silkroadzie, z prostej przyczyny - ta gra kompletnie umarła około 2 lata temu, i od tamtej pory raczej nie spotkasz tam osoby z która mogł byś wspólnie zagrac lub chociaż pogadać.

Obecnie jedynym wyjściem są tylko prywatne servery.

Opublikowano

Jak na officjalu chcesz grać to także polecam SROR:

http://www.joymax.com/silkroad-r/

bot:

http://www.mpcforum.pl/topic/619334-tut-ibot-silkroad-r/

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Tak bo to jest link do Prywatnego srevera silkroad-r. I jak każdy kogo zapytasz w tym dziale, i ja powiem tobie abyś nie grał na officialnym silkroadzie, z prostej przyczyny - ta gra kompletnie umarła około 2 lata temu, i od tamtej pory raczej nie spotkasz tam osoby z która mogł byś wspólnie zagrac lub chociaż pogadać.

Obecnie jedynym wyjściem są tylko prywatne servery.

Niby masz racje ale na oficjalu grają moi koledzy i to z nimi chcę troche pograć :D

Macie jeszcze jakieś rady ?

Bywalec
Opublikowano

Hmm jak dla CB najlepszy bot to płatny bot. Nigdy mnie nie zawiódł. Używałem takiego lecz nazwy nie pamiętam, ponieważ grałem na nim 2 lata temu. Nie pomogę Ci co do tego bota, ponieważ jak kolega wspomniał wyżej ta gra umarła juz jakiś czas temu. Za dużo bajerów etc. Więc jak już, radzę grać na stabilnych, ciekawych oraz dobrych prywatnych serverach z cap 80/90 jeżeli wiesz co to w ogóle jest ;). Myślę, że w pewnym stopniu Ci pomogłem.

Więc najlepiej z kolegami na prywatny.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...