Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

craftshell pomocy

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Można prosić o pomoc gdzie znajde plik sh autouruchamiania serwera? bo pada co 5 minut a mi się nie chce go odpalać

odpalam komendą screen java -xmx.....

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

ograniczenia procesora co 15 minut killuje ci wszystkie screeny czyli wszystkie procesy a pliki sh nie działają u nich próbowałem uruchomić skrypt co auto restartu komenda nie istnieje :\ kup lepiej serwer za 20 zł to nie będzie ograniczenia i serwer będzie ciągle działał :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Crarftshell sie zepsuło, killuja serwery częściej, żeby u nich kupować płatne.

Wstawaj.sh - od krzysztofy:

#!/bin/bash
while true;
do
echo "Wykrylem, ze serwer jest nieczynny..."
sleep 60
echo "Wlaczam serwer"
sleep 4
echo "Skrypt został napisany przez Krzysztofa z MPCforum"
sleep 3
sh start.sh
done;

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

@up mają problemy więc pewnie przez to killują wcześniej serwery zobaczcie ale w ciągu 1h działa u nich ok. 100 serwerów minecraft więc czekamy na uruchomienie nowej maszyny od nich może będzie już co raz to mniej tych sytuacji

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

nw mi to nie działa pisze syntax error w done :D

dajcie pomocy ;p typ reklamujący się mial na tym serwer i dzialal mu normalnie ;p

Opublikowano

to jak ma ktoś pomysł? poza kupnem bo jednak chciałbym pograć narazie (z tydzień max 2) na tym shellu zeby serwer sam na siebie zarobił gdyż ja nie zbyt mam jak wpłacać ... przelew hmm... a sms wiadomo.. x2 płacisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...