Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gothic 4 Arcania

MrBlOoDcrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupilem w cd action gothica arcanie. Instalacia przeszla dobrze ale gdy chce odpalic nic sie nie pojawialo wiec poszperalem w folderze i zauwazylem ze mialem tylko "unistal", "data" i "data_test_lv69". Wiec robilem deinstal ale bylo ciagle to samo. Zajrzalem do neta bylo tam ze mozliwy jest problem z c++ wiec usunelem go i zainstalowalem 2008 c++. Potem znowu instalacja i dalej tylko te pliki. Potem zauwazylem ze ktos pisal zeby sciagnac instaler offline wiec go zainstalowalem i mam pojawily sie pliki ale teraz gdy probuje odpalic gothica wyskakuje mi "Nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono vBase90.dll. Sprobuj ponownie zainstalowac program, aby naprawic ten problem". POszedl reinstal i nic;o. Co jest problemem tego wszystkiego?:O. PRosze o pomoc ;|

Opublikowano

A wiec bawilem sie tym. Sciagnelem cracka potem instalowalem physix a na koniec patcha najnowszego do arcani ale po patchu mam "Program Arcania przestal dzialac". Juz pomyslow niemam co mozna z tym zrobic;x.

Opublikowano

Pobierz ten plik i wrzuć do folderu System32

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?vbase90

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

pliki juz wszystkie mam sciagniete to jest ciekawe. Dalem koledze plyte i ten sam ma problem. I on zauwazyl ze na plycie jest ledwo co instalka physixa, c++ i tyle co 2 folderow z gry i unistala. Czy jest mozliwe bym dostal niekompletna gre zgrana na plyte?:O.

Opublikowano

Mam to samo z grą od CDA, musiałem wejść specjalnie w folder na płycie i znalazłem alternatywną instalkę i o dziwo ona zadziałała normalnie, gra chodzi jak należy z tej alternatywnej instalacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...