Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak program najczęściej jest używany do rozmów ?

TaKaK

Program do rozmów jaki używacie ?!  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki program do rozmów u?ywacie najcz??ciej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

ja uzywam wiekrzosci tych programów: skype-jak rozmawiam prywatnie podczas gry np. Z kuzynem. Ts i inne zależy jeszcze w jaką grę gram.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Ja przewaznie korzystam ze skype'a. Moim zdaniem jest znacznie wygodniejszy niz TS.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Ja używam SKYPE, ponieważ ma wygodniejszy dla mnie interfers i jest łatwiejszy w użyciu, po protu dzwonię ,a nie jak w ts tworzę kanały itp. :D

Opublikowano

Osobiscie wole skajpaja bo w ts3 uciazliwe jest to player --- joined the room i tak dalej .

Aczykolwiek ts3 bardzo dobrze nadaje sie do rozmow grupowych gdy nie chesz podawac swoich danych do konta .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

TS3 jest nie jest dla trolli dlatego tylko osoby ogarnięte raczej na niego korzystają.Jest o wiele lepszy dla serwerów mutiplayer ponieważ masz pokoje na które w każdej chwili można przejść, skype to tak o dla znajomych a nie dla profesjonalnych serwerów wyobrażacie sobie nie 20 osób na skype ?

Opublikowano

Skype ze znajomymi ,a TS3 jak z obcymi osobami jak gram w jakieś gry

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Team Speak 3 i "skajpaja".To jest taka podstawa u mnie :P bez ts3 i "skajpaja" to nie komputer :D.

Ps.Ja bym jeszcze dodał Gadu-Gadu bo też niektórzy używają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...