Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Cabal Eite.

GhostofWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobralem instalke z tematu na tym forum o elite cabalu podczas instalacji wyskakuje mi problem z brakiem miejsca na dysku C mimo faktu ze próbuje go zainstalowac na dysku D co w takiej sytulacji zrobic?

Dodam ze na dysku c nie mam wystarczajaco miejsca by zainstalowac tam cabala i niemam co usunac.

Opublikowano

Ten link który mi podałes pobiegra się 7 dni wiec sobie odpuściłem bynajmniej nie dlatego że mam 10 mb internet , szukałem innego downloadu który znalazłem na tym forum , udało mi sie jakimś cudem wykrzesać trochę miejsca na dysku C i właśnie teraz pobieram updaty jednak przy którymś z nich wyskoczył komunikat "download failed please try again" i narazie nie udało mi sie tego uruchomić .

Problem za problemem , narazie próbuje uruchomic tego lauchera jakoś może uda się pobrać te updaty jesli miałby ktoś pomysł jak to uruchomić będe bardzo wdzieczny za pomoc.

Odnośnie tego servera interesuje mnie czy da się na nim uzżwać macro do bm2 bl czy może jest zbyt obciążony ?

Opublikowano

Da się :)

Prawdopodobnie ściągnąłeś starego clienta i nie ściągnie Ci tych update'ów.

Opublikowano

Kur** mac zainstalowałem 3 różne lauchery i wszystkie 3 szlak trafil przy 1/14 plików do sciągnięcia , ani 1 go nie pobiera a sciagnołem już nawet z oficjalnej strony tego servera .

Może ma ktoś te ostatnie updaty osobno w pliku.

jego nazwa to: "20120306 005422.dat"

Pomoglo pobranie manualnego updatu z ich forum,

dziekuje za pomoc .

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...