Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z trollami da się grać

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że z trollem da się wygrać szczególnie jeżeli grasz na niższym elo np 800-900 a grasz dużo lepiej. Wtedy 4 vs 5 z jedną osobą która feeduje tylko da się wygrać. Lecz jeżeli z takim trollem się nie dogadasz na elo 1600 bądź innym na jakim ty grasz i czujesz że to jest twój poziom to będzie gorzej bo nie dasz rady wyrobić takiej przewagi.

Czasem warto dogadać się z takim trollem zagrać duo mid czy duo top bez jungli .

Opublikowano

HAHAHAHAHA Leże jak ty to nazywasz trollem czlowieku , wczoraj gralem ranka gdzie top skontrowal ich topa i tylko feedowal + flame.

Bot Zyra i Nidalka.. Zyra 1/8? Nidalka 1/7? I ty nazywasz gre z normalnym teamem tylko tristana nafeedowala trollem? ŁOOOO fajne jazdy,

Czlowieku ludzie na rankach potrafia dostac random picka , nie wyjsc , i zepsuc Ci cala gre majac 0/15 , to co zobaczylem tu , to jest poporstu BG a nie troll..

Opublikowano

Kiedyś zabrałem blue Sorace (grając Jaycem) w early game, znaczy bilismy go razem i po prostu przycisnalem, zeby byl moj...

Jednak ona stwierdzila, ze zrobi sie pod AD i pojdzie na jungle... Staty 2-15-1...

173910_100000706609581_4979983_n.jpg

Kto chce zagrac w LoL'a pisać na privie, bądź skype: michalwfn

Opublikowano

trololo ide ashe pod ap...

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Jak mam trolla to nic mu nie pisze, bo po pierwsze to nic nie zmieni.

Nie powinno sie patrzec na innych tylko na siebie.

Ja np. dzisiaj mialem beke ze ktos dodgowal bo chcialem isc nidalee support ^^

;)

Opublikowano

Up

Tylko trzeba jeszcze takich 5 kolegów ogarniętych znaleźć :D

Przy ilosci osob jakie graja w lola mysle ze znajdziesz kogos na twoim poziomie, o ile nie lepszych.

Wracajac do trolli, nie twierdze ze wszystko da sie wygrac, ale tez nie powinno sie za szybko poddawac.

Nigdy nie zapomne wczorajszej gry, nasz sklad:

TOP: Singed

2x Mid: Ja Nidalee + MF tank (zaczynala od philo, warmog, atma)

BOT: Nunu

Jungla: Wukong

Gralismy przeciwko normalnemu teamowi, setup wedlug mety. Na midzie mielismy Kate, dostawala taki haras ze pota za potem pila, od 6 lvlu zaczalem taki roam z Wukongiem ze przeciwny team nie wiedzial co sie dzieje, pozniej biegalem z nunu buffujac sie nawzajem. Bylismy doslownie wszedzie a przeciwnik kompletnie nie mogl sie polapac na mapie.

W sumie tak naprawde tylko mfka byla trollem, my sie do niej dostosowalismy i gra jakos poszla.

Opublikowano

Wiesz troll to moim zdaniem osoba ktora nie mozna sie porozumiec i nie chce zaakceptowac moich prosb jak pada to nie moze dlatego ze jest do**** i tak dalej ale poprostu trafil na lepszego gracza i nie daje mu rady ale stara sie współpracowac i starac sie grac bez wzgledu na okolicznosci . A sprawa co do afk to juz trudno sie mowi przez nie mam 7 przegranych niepotrzebnych ale zloto bic to nie problem :)

Opublikowano

W niektórych przypadkach idzie wygrać z trollami jeżeli ładnie pocarrujemy grę, ale są takie w których po prostu na nich nie ma mocnych. Mi często zdarzało się takie coś jak np. zero jungli/supporta, albo przestanie junglowania i wpieprzanie się na linie + niestety feedowanie. Myślę, że próba komunikacji z takowymi trollami na nic się zda, ale warto próbować, bo może jednak da się to uratować jeszcze przed porażką.

• 1 rok później...
Opublikowano

Hahahahah właśnie wycarrowałem gierkę zedem solo na bocie vs luc i lb mam 1600 elo troll na midzie supp afk 20min potem wrócił zaczął feedować mi lucka renekton ap udyr 0 ganków 0 stacków 0 dragonów kog maw kradł mi wszystkie fragi które sam robiłem pod koniec gry miał 35k dmg ja 67k dmg i chyba tyle ;d grałem 40min lucian wbił triple no i renekton stwierdził że z braumem da mu pente...

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...