Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasa psa

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję rasy psa.

Pies nie może być kudłaty ani nie może duży urosnąć. Coś polecacie? OPRÓCZ YORKÓW !!!!!!!!!!

Opublikowano

Fuu. Kur*a facet pierdzielnij się w łeb ! Kundle fuu ? Jak byś wiedział najmądrzejsza rasa. Udowodnione. Mądrzejsza od owczarków i labradorów...

Mam cie oceniać po tym, że masz zrąbaną sygnature ? Chyba nie... Więc przemyśl swoją wypowiedź.

#Top. Golden Retriver. Futszak, ale warto.

Opublikowano

Nadal kundle sa fuuu

goldeny sa spoko cos innego ?

Czemu nie kundel?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

White Terrier <3

Ew. Beagle czy jak to się tam pisało. Cudowne psiaki.

Opublikowano

Bo nie są gorsze tylko brzydsze kurwa ludzie , jak wam się ciuch nie podoba to nie bierzecie tylko kupujecie taki jaki wam się podoba.

Wiem ,że głupie porównanie psa do ubrania ,ale jednak chcę się z pupilem czuć dobrze....

Proszę o kolejne propozycje.

Opublikowano

Kurwa mać. Przepraszam, że bluźnie. Pokazać Ci Psi rasisto kundla mojego ? Stanie ci na jego widok :) Jest tak zajebiście ładny.

A tu masz SS przykładowych kundelków...

1286896785_128049494_1-Zdjecia--Sprzedam-pieski-dwa-rasy-kundel-1286896785.jpg

kundel+super+emeryt.jpg

Czyli jesteś Brzydki do mama ma Ci powiedzieć ? :

"Synku wypierdzielaj chce się przy tobie dobrze czuć, ale nie moge bo jesteś brzydki. Nie dam Ci już jeść..."

Zastanów się. Wiele psów jest skazanych na śmierć przez okrucieństwo lub zostaje uśpione w schronisku bo nikt ich nie chce bo są brzydkie ? No to 50% populacji świata by wypierdzieliło kwiatki wąchać ... Pies też ma uczucia i jest żywym stworzeniem.

Opublikowano

Tak to przygarnij więcej ich....

I nie wkurwiaj mnie ten czarno biały jest spoko.

Ja pierdole masz jakieś kompleksy? Brzydki jesteś czy co?...

Opublikowano

Chłopie mówię Ci, że zachowujesz się jak jakieś dziecko, które bierze "Ładnego psa" mówię, że ty masz kompleksy. Ładny, ładny, ładny... Co będziesz się z nim lizać ?

Poszukaj w necie. "Szukajcie, a znajdziecie"- Jan Paweł II

Opublikowano

Nie rozumiem twojego oburzenia.

Bo szczerze powiedziawszy prosiłem tylko o rasy psów...

Także delikatnie Ci mówię wypierdalaj jak nie chcesz pomóc i tyle ;)

Opublikowano

Awsome ma racje , kundle są mądrzejsze niż psy rasowe , ty poszukujesz ładnego psa , a po co ci ładny pies jak np: będzie taki że ci najebie w kuchni i go tego nie oduczysz , kundelki są zajebiste , ja mam 2 psy kundelka , i sznaucera miniaturowego i oba są zajebiste <3

Opublikowano

Fuu. Kur*a facet pierdzielnij się w łeb ! Kundle fuu ? Jak byś wiedział najmądrzejsza rasa. Udowodnione. Mądrzejsza od owczarków i labradorów...

Mam cie oceniać po tym, że masz zrąbaną sygnature ? Chyba nie... Więc przemyśl swoją wypowiedź.

#Top. Golden Retriver. Futszak, ale warto.

Chłopie mówię Ci, że zachowujesz się jak jakieś dziecko, które bierze "Ładnego psa" mówię, że ty masz kompleksy. Ładny, ładny, ładny... Co będziesz się z nim lizać ?

Poszukaj w necie. "Szukajcie, a znajdziecie"- Jan Paweł II

Błagam nie dobijaj mnie. Przygarniesz psa ze schroniska, który wyglądem przypomina coś świniowatego? Weźmiesz chorego psa? Zapewne nie, bo wolisz zdrowego i ładnego. Psy w zasadzie nie mają uczuć, czują tylko pragnienie, głód, ból no i może tęsknotę. Przecież pies nie myśli sobie w schronisku "Jaki ja jestem biedny, nikt mnie nie chce wziąć" i czuje smutek, psy w ogóle nie myślą jak każde zwierzęta.

#Temat:

Może Chihuauha?

Opublikowano

Maltańczyk!!! Takie milutkie żywe frotki :D I w dodatku mają włosy a nie sierść!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Bier owczarka suczkę duża ci nie urośnie jak moja albo bierz mieszańca tylko pamiętaj, że każdy pies mały jest śliczny itd. ale jak urośnie nie wyrzucaj go jeżeli nie umiesz sobie samemu rasy wybrać kup sobie miśka :D

Opublikowano

Husky, Cocker spaniele, pekińczyki, teriery szkockie.

Ale nie skreślaj kundli :) Sam mam jednego i uwierz mi, to jest tak samo dobry pies jak każdy rasowy :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

z takim podejściem co się kłóciłeś to widzę że masz zamiar zakatować tego psa, jak już go kupisz...

@top

kupuj haskiego.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...