Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBot

anony321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@ Kamieniarz nie kłam bo do każdego dealera doszła wiadomość ;) że będzie po dyniach .

ta informacja to jest dopiero klamstwo :)

nie ma zadnej oficjalnej informacji na ten temat. wszystko to jedynie spekulacje

a jesli uwazasz ze ja klamie to lepiej wyjdz. ja nie costello zeby oszukiwac

Opublikowano

a ja chcę się zapytać czy pdobot działa ( nie chciałem zakładać nowgo tuta aby spam był) to jak działa czy nie bo zastanawiam się na kupnem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ta informacja to jest dopiero klamstwo :)

nie ma zadnej oficjalnej informacji na ten temat. wszystko to jedynie spekulacje

a jesli uwazasz ze ja klamie to lepiej wyjdz. ja nie costello zeby oszukiwac

:) Wiadomość dostał Każdy Dealer Adrey'a :) więc ja nie kłamie

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Przecież ivan nie ma równo określonej godziny kiedy wykona uptade, więc skąd to możemy wiedzieć?

:) Wersja Dla dealerów puszczona jest w Obieg ;) Jeżeli nie wiesz to nie pisz ;)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

:) Wersja Dla dealerów puszczona jest w Obieg ;) Jeżeli nie wiesz to nie pisz ;)

Widać, że nie zrozumiałeś mojego posta. Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić wszechwiedzący.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

:) Wiadomość dostał Każdy Dealer Adrey'a :) więc ja nie kłamie

a od kiedy andrey sie wszystkim zajmuje?

tekst w stylu 'kbot bedzie po obecnym evencie' to to samo jak 'kbot bedzie po 2 dniach', o nadal nie okresla kiedy dokladnie wyjdzie

wiec przestan tlumaczyc ze jakas 'wersja dla resellerow' poszla w obieg skoro nawet resellerem nie jestes

Opublikowano

Ale ostatnie aktualizacje na 7 dni 5 nie chodzi bot no to jest przykre ale miejmy nadzieje że po dyniach wróci do normy ,no i od paru, sobót niedziel to już nic nie idzie na bocić bo aktualizacja a to są dni co mogę spokojnie puścić bota i go dopilnować (nie lubię puszczać i gdzieś się powlec na ileś tam godzin)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...