Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][02.11.12] SiroSix v1.1.4

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj to kolego na inny serwer bo na tej stronie nie moge pobrac. Pisze ze wyczerpal sie limit pobierania na stronie i dupa.

Opublikowano

Jest też możliwość, że masz "failed to inject". Proponuje odpalić przed admina( win7/vista). Być może będzie to wina injectora, spróbuj pobrać inny i spróbować.

Opublikowano

czemu detected mi dzialanormalnie

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

Mi zawsze wszystkie hacki dzialaly jak nalezy sirosix zwłaszcza a te nie pojawia sie czemu ? (czytalem all posty ale chce konkrety )

Opublikowano

Kurwa widze ,że nie doczekam się upnięcia na inny download. W takim razie proszę o wysłanie mi na priv oficjalnej strony www gdzie znajduje się hack sirosix od autora.

Opublikowano

Działa wyśmienicie. Doszedłem do czternastej fali zombie i zero ścinek. Gorąco polecam.

Opublikowano

Posiadasz Service Pack 1 do Windows 7 ?

A Microsoft C++ 2010/2008 Redistributable ma tutaj jakieś znaczenie? Być może tego brakuje ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...