Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na minecraft.net

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co mojang chce odawlić robiąc inną rejestracje. Chce zrobic konto, ok zrobiłem wszystko tylko gdzie sie moge zalogować ? Mam stare konto, ale ma bardzo długi nick i nie moge sie zalogować na taki jeden serwer. Chyba że ktoś zrobi mi, nagradzam lajkami. Jak ktoś chicałby zrobić to nick andrewx

. .

Opublikowano

dołączam sie pytania i powiem tyle że logujesz sie e-mail'em i chyba jak kupisz gift code to będziesz mógł wybrać normalny nick

Opublikowano

jeżeli teraz się zarejestrowaliście to jak wejdziecie tu:http://minecraft.net/login to wam pisze When logging in with a Mojang account, use your e-mail address as username. to znaczy Po zalogowaniu się przy użyciu konta Mojang, używać adresu e-mail jako nazwy użytkownika.czyli mailem musicie się logować potem możecie ustawić swój własny nick :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...