Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wymiana miedyz serwerowa

maniula13t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy znacie jakis dobry i uczciwy spsoob na wymiane chodiz o to że mam na s9 sure bm''a lecz gram na s26 i chce siewymienic eq ewentulanie dam cale konto za eq na s26, ale dylemat jest taki jak sie wymienic wiecie ajk to jest dmqa komus np moje eq a ten sb pojdzie i tyle, i ciagle szukam sposobu an to znacie jakiś?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Może żeby ten koleś dał ci jakieś rzeczy w zastaw, ale wątpie zeby ktoś się zgodził... Niestety jest tylko opcja zaufania na słowo.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Allegro.pl, aczkolwiek jak ktoś pomyśli to i tak Cię oszuka, ale miej nadzieję, że się będzie bał oszukać skoro przez allegro :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Proponowałbym rozmowę na np. skype na której oboje uzgodnicie formę wymiany. Często po rozmowie można stwierdzić czy gracz jest godny zaufania, czy nie.

Opublikowano

Możesz to zrobic przez allegro ale i to jest niebezpieczne jeśli koleś jest sprytny i tak może Cie wykiwać,wymiana niech będzie przez allegro i rób filmik jak ona przebiegła takie małe zabezpieczenie.Ewentualnie sprzedaj konto na allegro i kup kase na solar

Opublikowano

Okej, skorzystamz pomysł? selne konto an allegro i kupie yangi ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...