Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seabugger

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Posiadam łącze 1 mb/s Orange freedom pro (radiówka) . Wiem że robienie szrapneli tym programem jest zależne od łącza czyli czym szybsze tym lepiej . I teraz moje pytanie . Czy opłaca mi sie puścić bugera na noc i czy narobi on mi przez noc dużą ilośc /? Chodzi mi o jakieś 10 mln w zwyż .Najprawdopodobniej będzie pózniej ban ale czasowy a mi nie zależy aby tylko kule były . Pytam dlatego że moge równie dobrze poprosić kolege z wiekszą prędkością neta , o to ale nie chce tego robić . A i czy przy tej prędkości narobi wgl tyle materiału co na 10 mln ? Pozdrawiam i czekam na odp ;]]]

Opublikowano

A pierd**enie za ile kul ban poleci.. ja mam po 2 mln szabli, pistoletów itd. ludzie wożą ze sobą nawet po 20 mln tego złomu.. Wystarczy mieć troche tych pistoletów i produkować po maxymalnie 100 tys żyletek za 1 razem + trzeba cokolwiek wydać w konto, jeżeli nic nie wydajesz zero rabatu, podwajacza czy smsów to nawet za 200 tys szrapnela bana dostaniesz. Nie pizgaj z żyletek w ludzi ani w boty na mapach to bana nie dostaniesz, nie buguj złomu jak jestes na mapie morza. TYLE !

Kliknij w pajacyk.pl ------>

http://pajacyk.pl/

3471853652.png

Opublikowano

za tyle kul to ci na zawsze poleci.

pozdrawiam

siemka ja mialem po 70mln osprzetu i dostalem bana na 14 dni bo bilem bota i niestety bralem go na zasieg i zyczliwi mnie podpierdolil :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...