Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Multi Trainer 2.0v.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzisiaj przedstawię trainer'er edytujący nie tylko lvl , ale także zawierający radar hack i laser mode.

Instrukcja:

-Ściągamy

-Wypakowujemy

-Włączamy hack

-Włączamy grę

-Idziemy do baracków

-Używamy interesujących nas funkcji

-(Opcjonalnie) Idziemy do lobby i używamy UAV

78924680439098232596.png

Download:

http://www.mediafire.com/?opq72cvudzy1ocp

Skan:

https://www.virustotal.com/file/5e1aff76b5f6d580472cf4156ec537b93d6bec724544d505b2fbb7cf80c8a01f/analysis/1351529849/

Opublikowano

Może ktoś wyjaśnij bardziej jak to działa ? Tzn. jezeli dam sobie np max range i prestiż,to będę miał ja na stałe ? Odblokują się wszystkie bronie ?

Opublikowano

Ludzie normalnie spokojnie róbcie sobie prestige i lvl ja tak zrobiłem i nie ma żadnego resetu statów.... żal wypowiadają się ci którzy tego nie testowali.

kapi01 nie wypowiadaj się jak tego nie testowałeś i nie wiesz... lol... Róbcie to póki jest to na wersję aktualną...

Najpierw Uruchamiasz grę w małym okienku później wchodzisz w koszary i uruchamiasz ten trainer. Proste łatwe i przydatne.

Gwarantuję że nikt nie dostanie bana jak tego nie odpali na jakiejś innej wersji niż jest w grze. Na tym trainerze jest napisana wersja jaką obsługuję więc bana nie będzie.

Opublikowano

A robisz tak o? Że najpierw gierka robisz mały ekranik wchodzisz w koszary i w tedy tego Trainera ? Bo tak się robi jak się chce mieć staty z trainera.

W tedy masz na zielono napisane Modern Warfare is Running.

Opublikowano

Pobierz jeszcze raz , wypakuj w miejscu w którym się ściągnęło i uruchom jako admin jak będziesz włączał , powinno zadziałać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...