Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]4D1 Bypass + Multihack

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP

Teź tak miałem ale sciągnołem hacka z innego forum i wszystko działa.

Zaid na pewno wrzuciłeś najnowszą wersję?

Jak masz z innego źródła i ci działa to daj linka jak możesz.

Opublikowano

Link do PerX:

http://dc626.4shared.com/download/s48WUVNu/PerX-Injector-Remake.rar?tsid=20121102-230124-b9e86c54

Skan:

https://www.virustotal.com/file/bcaad07b5d6b0c06e8fe40912192ac1e1cecd9f3e07b507f9190745afd9af918/analysis/1351951781/

Opublikowano

odpalasz perX w oknie obok napisu What to inject: wpisujesz iw5m.dat, potem how to inject zaznaczasz automatically nastepnie klikasz browse i wybierasz ten plik .dll z hackiem.

Ma ktoś może link do Aimbota do 4D1 bo dzisiaj jak grałem widziałem że jeden gracz miał ale nie moge znalesc w google.

Opublikowano

odpalasz perX w oknie obok napisu What to inject: wpisujesz iw5m.dat, potem how to inject zaznaczasz automatically nastepnie klikasz browse i wybierasz ten plik .dll z hackiem.

Ma ktoś może link do Aimbota do 4D1 bo dzisiaj jak grałem widziałem że jeden gracz miał ale nie moge znalesc w google.

a nie iw5mp.dat?
Opublikowano

Tak , proszę pamiętać że w PerX musimy zaznaczyć opcję który wstrzyknie hack automatycznie po włączeniu gry.

Opublikowano

Tak , proszę pamiętać że w PerX musimy zaznaczyć opcję który wstrzyknie hack automatycznie po włączeniu gry.

Działa na xp? :D
Opublikowano

Co robie zle? robie wszystko tak jak ty mowisz wlaczam gre wchodze w mecz i nic. hotkeye nie dzialaja
Opublikowano

Spróbuj uruchomić grę w oknie.

Nie działa dalej jest ,,Waiting for program start''... jak wchodze do gry i uzywam hotkeyi to tez nie dziala . No nic.... jeszcze dzis bd mial win 7 wiec odpale sobie esp 3.5 od zaida i bedzie tez fajnie xD
Opublikowano

@up ale to jest hack na 4d1 , czyli nie zadziała ci na oryginalnego mw3 , a external 3.5v nie zadziała ci na 4d1 , w każdym bądź razie nagram filmik

Opublikowano

@up ale to jest hack na 4d1 , czyli nie zadziała ci na oryginalnego mw3 , a external 3.5v nie zadziała ci na 4d1 , w każdym bądź razie nagram filmik

.... O LOL jak tak to jestem glupi <facepalm> mam orginalke
Opublikowano

@up to źle , bo możesz wprowadzić w błąd ludzi którzy nie będą mieli zielonego pojęcia czemu hack ci nie działa , bo nie wpadną na to że nie przeczytałeś tytułu xD

Opublikowano

@up to źle , bo możesz wprowadzić w błąd ludzi którzy nie będą mieli zielonego pojęcia czemu hack ci nie działa , bo nie wpadną na to że nie przeczytałeś tytułu xD

nie mam pojecia co to 4D1 dlatego ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...