Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Szukam] FishBot - blokada HS

zapomniany__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje pomocy, bypassy by misiekantos mi nie działają, jak moge zabezpieczyć się przed banem przy fishbocie od kamera? Pisze że od kamera, ponieważ jest to jedyny fishbot jaki mi działa. A ostatnio po kilku godzinach łowienia rybek ( co pare minut sprawdzalem czy nikt się nie krecił, nie pisał itd.) dostałem bana - przy odwołaniu uzyskałem odpowiedź że hackshield wykrył oprogramowanie i od bana nie mozna się odwołać. Wszystkie wersje m2fish by Erpel wyskakuje jeden i ten sam błąd,

Error allocating memory!

"VirtualAllocEx" has failed.

zresztą taki sam jak przy RangePickUp by Erpel.

Proszę o pomoc ;(

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Na tą chwile jest, niestety tylko jedna blokada Hs'a. Nie mam pojęcia, dlaczego dostałeś bana może coś źle zrobiłeś nie mam pojęcia.

http://www.mpcforum.pl/topic/701036-dlmetin2-hackshield-logblock/ 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

eh, jak sam autor napisał "blokada nie daje zupelnie nic bo w logach nie ma zadnych informacji o uruchamianych cheatach."

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ref

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

ref

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

ref

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

Z blokadą HS ci nie pomogę , ale sam bocę już 3 miechy i nie dostałem żadnego bana. wystarczy bocić z rozwagą i się z tym kryć..

nie mam blokniętego HS'a :)

Opublikowano

ale bocisz na rybki tak? jakiego bota używasz jeśli moge wiedzieć? na kamerze dostalem bana bardzo szybko,z m2boba nie probowalem bo kazdy pisze ze jeszcze szybciej można wyłapać bana. A M2fish wyskakuje mi błąd i nie chce działać z żadnego injectora.. :( win 7 64bity, net framework 4.0 uruchamiam wszystko dobrze ale błąd który podałem w temacie z M2fish by Erpel 4.4..

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

zapomniany__jeśli dobrze cię zrozumiałem to mam rozwiązanie na twoje zmartwienia i problemy. Sam dostałem bana na łowieniu rybek i to samo mi pisało co tobie niestety trochę mi jest żal konta, ale no cóż za głupote trzeba płaci;p A więc tak żeby zablokować HS ściągnij program ESET Smart Security nie wiem czy miałeś styczność już z tym programem, ale mam rozwiązanie również na to:

http://www.mpcforum.pl/topic/238859-tut-jak-zablokowac-hackshielda/

Akurat ta strona pochodzi z tego portalu pokazane na niej jest jak sprytnie zablokować HS(instrukcja) mi pomogło:) oczywiście nie daj się również złapać przez innych graczy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...