Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KingCraft[1.5.1][2 Edycja][RPG/Survival][Własne miasta][Fajne klasy i skille][Dedyk 24/7][No-Premium[40 slotów] Zapraszam.

bobcyngiel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na event dziś o godz 20.

Będzie grasował silny Boss Szkielet wampir.

Proszę uzbroić się po zęby.

Zapraszam.

Opublikowano

Już wkrótce super areny.Będzie BattleArena ,Arena Spleef i Arena PaintBall.

Zapraszam niebawem.

Poinformuje was tu na forum.

Opublikowano

Cytat:.Jednak nie musisz tego wszystkiego robić.Możesz być samotnikiem z dala od ludzi ale twoje szanse na przeżycie będą znikome

No pisze ze nie muszę dołanczać do miasta , mogę być samotnikiem ,a co na serverze się dowiedziałem by coś robić stawiać kopac trzeba dołąćzyć do miasta!

Dosyć fajny pomysł na server ale jeden ogromny - dlaktórego nie będe grał to ze trzeba dołączać do miasta , bo nie ma innego wyjścia .

To jest moja opinnia

dosyć neggatywna ale dawać nacisk a by dołączać do miasta to trochę przesada jak dla mnie bo zwykły gracz nie moze załozyc miasta , Jeszcze raz mówię ze to moja opinia jak się ludziom podoba

to neich sę grają ale ja nie zagram juz .

matise00.png

Opublikowano

Cytat:.Jednak nie musisz tego wszystkiego robić.Możesz być samotnikiem z dala od ludzi ale twoje szanse na przeżycie będą znikome

No pisze ze nie muszę dołanczać do miasta , mogę być samotnikiem ,a co na serverze się dowiedziałem by coś robić stawiać kopac trzeba dołąćzyć do miasta!

Dosyć fajny pomysł na server ale jeden ogromny - dlaktórego nie będe grał to ze trzeba dołączać do miasta , bo nie ma innego wyjścia .

To jest moja opinnia

dosyć neggatywna ale dawać nacisk a by dołączać do miasta to trochę przesada jak dla mnie bo zwykły gracz nie moze załozyc miasta , Jeszcze raz mówię ze to moja opinia jak się ludziom podoba

to neich sę grają ale ja nie zagram juz .

A czemu nie piszesz kolego że zwykły gracz też może założyć miasto.Musi tylko zarobić pieniądze .Byłeś na serwie chwile i myślisz że wszystko będziesz miał na gotowe.Trzeba się na początku trochę pomęczyć a potem jesteś kimś.

Opublikowano

Tak z tego co czytałem tak się dowiedziałem i od modów na servie i ze tylko vip ma taką mozliwość zobaczę i moze pogram jak i tylko zwykły gracz moze ,

matise00.png

Opublikowano

Zapraszam na Event " Bitwa o zamek " który odbędzie się w Niedzielę o godz. 19.

Będą ze sobą walczyć mieszkańcy miast.

Dla zwycięzców nagroda w postaci 25 tys.dol.

Zapraszam nowych graczy do wstępowania do miast.Są jeszcze wolne miejsca.

Opublikowano

@ref I polecam tego serwera jak najbardziej potrzebujemy was ponieważ czasem serwer wypełnia się pustką :( czego bardzo nie lubie :(

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

Zapraszam na silnego bossa Wiedzmichę.Dziś szaleje zabijając graczy .

Ale warto bo super itemy zostają po jej zgładzeniu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA!

W najbliższym czasie odbędzie się na naszym serwerze nowy EVENT. Polegał on będzie na walce dwóch drużyn między sobą na Skyblocku. Przez tydzień drużyny będą budowały fortece i uzbrajały się a potem nastąpi OSTATECZNE STARCIE. Enent rozpoczyna się w Niedzielę 13.01 a kończy za tydzień czyli 20.01 o godzinie 18 Wieklą Bitwą

CHĘTNYCH DO WZIĘCIA UDZIAŁU PROSZĘ O PISANIE ODPOWIEDZI W DZIALE EVNTY/WIELKA BITWA !

Drużyny zostaną wylosowane.

Będą bardzo cenne nagrody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...