Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KingCraft[1.5.1][2 Edycja][RPG/Survival][Własne miasta][Fajne klasy i skille][Dedyk 24/7][No-Premium[40 slotów] Zapraszam.

bobcyngiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg KingCraft 1.5.1

informacje.png

strzalka.gifTYP: HardCore

strzalka.gifSloty: 60

strzalka.gifIP: 79.133.211.105:57771

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

HeadAdmin betonowy, gabix2403

Admini fester9696

Moderatorzy orzeszek368,SpeedHigher

pluginy.png
Towny,Epicboss, i wiele innych ciekawych pluginów

inf.png
Wyobraź sobie że jesteś sam na nieznanej ziemi.Gdzie żeby przeżyć musisz zabijać i mordować.W zamczysku zwany Spawnem decydujesz kim będziesz i jak potoczą się twoje losy.W komnatach tego zamku możesz wybrać z pośród 7 klas a także stać się założycielem miasta.Zaczynasz od zarobienia kasy na swoją osadę którą możesz nazwać jak chcesz. Teren wybierz najlepiej zalesiony gdzieś daleko w dziczy. Z czasem twoja osada stanie się miastem a potem imperium.Materiał będziesz mógł zdobywać tylko na swojej ziemi lub w kopalni..To ty będziesz decydował o losach swojego miasta i mieszkańców.Ty będziesz przyjmował nowych ludzi do swojego miasta i ich usuwał. Nadawał im tytuły,pobierał podatki,dawał lub sprzedawał działki..Z innymi miastami zawierał sojusze lub toczył wojny i wiele innych rzeczy jakie przysługują królowi.Jednak musisz też uważać bo potwory są bardzo agresywne i atakują dużymi grupami. Lepiej wybierać się w teren z kumplami.Jedyna szansa to ulepszyć broń do 20 lvl i zbroje która zapewni ci przeżycie.Jednak nie musisz tego wszystkiego robić.Możesz być samotnikiem z dala od ludzi ale twoje szanse na przeżycie będą znikome.
Tam jako traper będziesz mógł się wykazać swoją pomysłowością.
Serwer jest HardCore z domieszką Survival.Ale tu gracze będą decydować czy chcą w swoich miastach mieć PvP.
Tak więc zapraszam na nasz serwer.

Generator by -outi-

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie wy ku**a byliście przez cały czas ~!?!?

tego właśnie szukałem !?

1.SUPER Atmosfera @@

2. Admini pomagaja @@

3. Fajna zabawa

4. Miło można spędzić czas !

5. No Ku*** czego by tu więcej ?!

POLECAM i POZDRAWIAM @

Wuja

25-Done Hello :)

50-X

75-X

100-X

125-X

150-X

175-X

200-X

225-X

250-X

275-X

300-X

Opublikowano

Serwer wczoraj ruszył i będę go rozwijał dla graczy.Ale klimat pozostanie Hardcore i nic tego nie zmieni.

Wiem że jest ciężko na początku ale o to właśnie chodzi.

Przetrwają najlepsi.

Zapraszam .

Opublikowano

Serwer wczoraj ruszył i będę go rozwijał dla graczy.Ale klimat pozostanie Hardcore i nic tego nie zmieni.

Wiem że jest ciężko na początku ale o to właśnie chodzi.

Przetrwają najlepsi.

Zapraszam .

Chyba przetrwają najbogatsi ;) co mają kasę na vipa i chętnie ją rozrzucają gdzie popadnie.

Opublikowano

Po pierwsze nie musi nikt kupować Vipa.Wybór nalaży do gracza.Można grać jako normalny gracz.

Po drugie kasę jaką dostanę wpływa na konto serwera i mogę za to opłacać serwer.Ja nie mam z tego żadnych korzyści.Ci co mają serwery na hostingach wiedzą o czym mówię.

Po trzecie chyba nie ma takich serwerów co nie mają czegoś na sprzedaż za realną kasę.Chyba że jest się bogaczem i serwer utrzymuje się ze swoich pieniędzy.

Ja tylko udostępniam serwer dla graczy żeby mieli rozrywkę. A że pomogą mi w utrzymaniu serwera to chwała im za to .Za to pomagam im trochę w graniu.

To jest serwer HardCore i jest dużo trudniej.

Więc zapraszam i nie musicie nic kupować.

Opublikowano

Gościu grałeś raptem parę minut i wystawiasz opinię.Nikt ci nie każe kupować vipa.Jest tylu vipów założycieli miast że ktoś zawsze by cię przyjął .

Miasta się rozrastają i robią się coraz większe.To gracze decydują o gospodarce miasta.Najpierw poczytaj o pluginie Towny, a dopiero oceniaj jego użycie na serwerze.Jakoś gra dużo graczy i nie narzekają.Jakby każdy mógł zakładać miasta to by były jednoosobowe miasta, ponieważ każdy gracz zakładał by je tylko dla siebie, a nie na tym duch serwera polega.A wydać na vipa 6 zł to nie jest majątek,tym bardziej że Vip dostaje dużo przydatnych itemów i komend.

Zapraszam dziś o 19.00 na event.

Opublikowano

Witam,

Moim zdaniem serwer jest jednym z najlepszych na ktorych mialem okazje grac. Wielki szacunek i podziekowania dla HA Betonowego oraz pozostalych czlonkow ekipy za postawienie tak wspanialego serwera.

Zaczalem grac kilka dni po starcie serwera, kupilem vipa na nastepny dzien, nie zal mi tych wydanych 7 zlotych... Jak na serwer, takie pieniadze to grosze, serwer zasluguje na pochwale.

Co dzien jest wiecej graczy ktory wczowaja sie w klimat serwera.

Serwer 10/10, naprawde go polecam.

Xebol, grales niecale 20 minut. Nie oceniaj serwera zbyt pochobnie. Przestales grac poniewaz zabilem Cie kilka razy gdy zaatakowales moje miasto :)

nie ma o co plakac chlopie, taka gra.

Jedyne co jest nierealne, to na te 20 minut gry, odrazu odradzac ludzia serwer.

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do wspolnej gry :)

Michal_Admin

ps,

Zapomnialem dodac iz administracja bardzo pomaga gracza, jej czlonkowie sa bardzo mili i sympatyczni. Gdy ktos cos pyta, zawsze odpowiedza na pytanie zgodnie z prawda, nie wprowadzaja w blad nikogo. Informuja o wszystkim co dzieje sie na serwerze poprzez forum.

Zawsze chetnie pomoga gracza w potrzebie :)

Opublikowano

Myślę że to dobry pomysł z tym żeby każdy mógł założyć miasto.Ale to ma swoje plusy i minusy.Plus to to że każdy będzie mógł założyć sobie miasto a minus że będą to miasta z z kilkoma osobami.Zrobię tak że żeby założyć miasto gracz będzie musiał na serwerze zarobić trochę gotówki zanim założy miasto.Wtedy większość graczy będzie ze sobą współpracować.

Więcej napiszę na forum.

Opublikowano

Zapraszam w czwartek o godzinie 17 na Event <<<<Wyścig świń>>>>.

Startować będzie po 3 graczy na świniach.Każdy dostanie siodło i kij z marchewką.Pierwszy gracz na mecie wygrywa.

Będą 3 rundy .W drodze eliminacji zostanie 3 najlepszych graczy którzy będą się ze sobą ścigać na świnkach.

Zwycięzca otrzyma 150 tys.Dolarow i Super kilof.

Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...