Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2- Pieniądze

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Pisze tutaj, aby poznać wasze zdanie... Jak wiadomo na naszym kochanym PLu administracja robi wszystko coraz bardziej dla pieniędzy i zysku nie patrząc na dobro graczy .... ble ble ble.... Chciałem was się zapytać co o tym myślicie... Czy Gameforge przejrzy kiedyś na oczy i się coś zmieni... Czy zostanie tak na wieki wieków?

Bo ja osobiście rzygam już tym co oni robią i myślę o zmianie na innego globala lub jakiegoś Hard Priva : )

A co wy o tym wszystkim myślicie : )?

Opublikowano

No niestety tak, jest i raczej tego nie zmienią, ponieważ mają z tego nie małe zyski. : )

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

GameForge nic z tym nie zrobi. Chcą hajs hajs hajs i niestety dzieci z bogatych rodzin kupuja w chu* sm. Rodzice pracuja dzieciaki z nadwagą (grubasy) siedza przed laptopami i sie opierd*alaja i tylko metin is is is is exp exp exp exp is is is is mamo kupic cos przez internet is is is is . I w taki sposób zarabiają. Taka polska. :) Polecam ci SG. wszystko co w is mozna kupic w grze.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Kiedyś ludzie zaczną masowo uciekać z pl'a więc wtedy jest nadzieja na to, że przejrzą na oczy :rolleyes:

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Po pierwsze to nie administracja tylko gameforge.

Po drugie, każda gra jest tworzona dla zysku. Twórcy nie tworzą gier po to żeby ludzie mieli w co grać tylko po to żeby trzepać na tym hajs.

Poza tym to takie pierdolenie słychać od kilku lat - 'gf tylko na kase, tylko z isem mozesz do czegoś dojść' etc., a zamiast tak pierdolić byście się wzięli do roboty, bo ja nie wydałem ani złotówki żeby wbić konkretny lvl i zrobić konkretne eq 5b. To nawet jeśli gf tak leci na kasę to co z tego skoro do wszystkiego można dojść bez isu ? Różdżki słabo dropią ? Przypomnijcie sobie lepiej ile zrobili eventów, w których można było zdobyć dodania i zmiany bonów... Skrzynie Amora, jakieś tam prezenty etc.

Najlepsze są te posty od ograniczonych intelektualnie ludzi

"dzieci z bogatych rodzin kupuja w chu* sm. Rodzice pracuja dzieciaki z nadwagą (grubasy) siedza przed laptopami i sie opierd*alaja i tylko metin is is is is exp exp exp exp is is is is mamo kupic cos przez internet is is "

Większość graczy pakujących porządne pieniądze w IS to są ludzie dorośli, którzy sami zarabiają na to co sobie kupują.

Takie stereotypy, że ludzie ładujący w IS to grube dzieci z bogatych domów - zachowaj dla siebie.

CX7Rrj.png

Opublikowano

ja powiem tak, może GF robi wszystko dla kasy, lecz jezeli chcesz mozesz sam wiele, naprawde wiele zarobic :>

wystarczą chęci, oraz mózg :>

Jeżeli naprawde czegoś chcesz, możesz wbić upragniony 94 bez isa, lub z małym wydatkiem dla umilenia gry na 2x drop ...

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Po pierwsze to nie administracja tylko gameforge.

Po drugie, każda gra jest tworzona dla zysku. Twórcy nie tworzą gier po to żeby ludzie mieli w co grać tylko po to żeby trzepać na tym hajs.

Poza tym to takie pierdolenie słychać od kilku lat - 'gf tylko na kase, tylko z isem mozesz do czegoś dojść' etc., a zamiast tak pierdolić byście się wzięli do roboty, bo ja nie wydałem ani złotówki żeby wbić konkretny lvl i zrobić konkretne eq 5b. To nawet jeśli gf tak leci na kasę to co z tego skoro do wszystkiego można dojść bez isu ? Różdżki słabo dropią ? Przypomnijcie sobie lepiej ile zrobili eventów, w których można było zdobyć dodania i zmiany bonów... Skrzynie Amora, jakieś tam prezenty etc.

Najlepsze są te posty od ograniczonych intelektualnie ludzi

"dzieci z bogatych rodzin kupuja w chu* sm. Rodzice pracuja dzieciaki z nadwagą (grubasy) siedza przed laptopami i sie opierd*alaja i tylko metin is is is is exp exp exp exp is is is is mamo kupic cos przez internet is is "

Większość graczy pakujących porządne pieniądze w IS to są ludzie dorośli, którzy sami zarabiają na to co sobie kupują.

Takie stereotypy, że ludzie ładujący w IS to grube dzieci z bogatych domów - zachowaj dla siebie.

Nie jestem ograniczony intelektualnie.. Nie wspomniałem od dorosłych, bo chyba to oczywiste, że sami na to zarabiają. 50/50 to dzieci i dorośli, którzy pakują w is. Dorosły zarabia. Dzieciak opiernicza sie i pakuje w is. Jaka to sprawiedliwosc jezeli dziecko z bogatej rodziny w 1 dzien ma pelne eq 5 bon (IS) lub wbija aure na P w jeden dzien, gdzie dzieci z biedniejszy rodzin musza na to ciezko tyrac w tym metinie.

@Topic

Nawet nie wracaj na Pl'a :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

GF przejrzy na oczy i zobaczycie to gdy będzie łączenie serwerów które okaże się klapą :>

Przez Event Halloween'owy ,który miał być głównym źródłem ,,Obławy dla Graczy" zamienił się w męczarnie.

Zmniejszenie dropu różdżek to największy błąd jaki popełnili powinno być tego sporo ,tak każdy stopniowo by wracał a co za tym idzie przypływ gotówki ,gdyż lepiej nam jest inwestować w coś co sprawia nam przyjemność z gry.

Opublikowano

Niestety, ale GF leci pod kasę i nic nie możemy zrobić. No... zmienić serva, ale to i tak nic nie zmienia. Po połączeniu serverów zapewne wiele osób wróci, ale tylko na chwilę :) Lepiej poszukaj sobie jakiegoś hard priva. Ja osobiście także wole hard priva bo nie trzeba aż tylu godzin expić/dropić i nie trzeba wydawać kasy na eq z bonami :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

co zwalacie na GF jakos grałem na niemieckim SG i bylo bardzo miło . jakos ten PL taki polski

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

niemieckim, sg ty m?zgu pojebany .

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Nie przejrzą na oczy i nic się nie zmieni. Dla nich nie liczy się człowiek lecz to ile mogą na nim zarobić :-( Zresztą co się dziwić mamona rządzi światem, więc trudno szukać gry tworzonej z pasją i oddaniem, gry,której twórca nie liczy na gruby profit

Live is brutal !!!

@ duże cenny w IS biorą się też z tego że nasza waluta ma małą wartość w stosunku do ? czy $

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...