Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PC czy PS3 ?

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej pc, bo:

1. Mozesz go na biezaco rozbudowywac (w ps to najwyzej wiatraczek wymienisz :)

2.grafa w ps nie dorownuje nawet w polowie z pc

3. Latwiej z piraceniem na pc

4. Na pc mozesz grac, ogladac filmy, gadac ze znajomymi, uzywac roznych programow, ogladac filmiki na yt, i ogolnie surfowac po necie, a konsola do gier, ew.komunikacja, podstawowe przegladnie neta, a o yt zapomnij.

Za te 1500 pc zrobic nie trudno sam mam karte graficzna i zasilacz na sprzedaz tanio

Na starym pc za wlasnie ok tyle moglem grac w gry na wysokich np bf3 tylko ze wylaczalem aa w opcjach.Przemysl zakup bo potem narzekac bedziesz.

Sry za bledy ale pisane z fona

Edit: Jesli bedziesz chcial napisz mi na priv a ci udowodnie ze pc za ok tyle zdobedziesz, bo moge ci przykladowy zestaw "na papierze" zlozyc

Opublikowano

Lepiej pc, bo:

1. Mozesz go na biezaco rozbudowywac (w ps to najwyzej wiatraczek wymienisz :)

2.grafa w ps nie dorownuje nawet w polowie z pc

3. Latwiej z piraceniem na pc

4. Na pc mozesz grac, ogladac filmy, gadac ze znajomymi, uzywac roznych programow, ogladac filmiki na yt, i ogolnie surfowac po necie, a konsola do gier, ew.komunikacja, podstawowe przegladnie neta, a o yt zapomnij.

Za te 1500 pc zrobic nie trudno sam mam karte graficzna i zasilacz na sprzedaz tanio

Na starym pc za wlasnie ok tyle moglem grac w gry na wysokich np bf3 tylko ze wylaczalem aa w opcjach.Przemysl zakup bo potem narzekac bedziesz.

Sry za bledy ale pisane z fona

Edit: Jesli bedziesz chcial napisz mi na priv a ci udowodnie ze pc za ok tyle zdobedziesz, bo moge ci przykladowy zestaw "na papierze" zlozyc

HAH. Grafika PS3 do PC jest bardzo podobna. Jak grasz na ps3 na jakims starym tv to sie nie dziw. Ale jak masz TV z HDMI i full hd to wtedy możesz się wypowiadać.

Po namyśle kupuje ps3. Kompa już mam i mi do szkoły na razie starcza. Po za tym na kompie w nic nie gram,

PS: W ps3 jest internet. Da się oglądać filmy, grać online itp. Więc po co ten punkt 4 u ciebie ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Tak nawiasem mowiac z listy rzeczy do kupienia do pc wykresl sobie monitor po to samo potrzeba przy ps3, a za ok. 100zl spokojnie dorwiesz sluchawki+mikro+klawiatura i myszka

Edit: Mialem ps3 i wiem o czym mowie, i powiedz mi moze ze yt na ps3 mozna spokojnie bez lagow i w hd ogladac

Opublikowano

Tak nawiasem mowiac z listy rzeczy do kupienia do pc wykresl sobie monitor po to samo potrzeba przy ps3, a za ok. 100zl spokojnie dorwiesz sluchawki+mikro+klawiatura i myszka

Edit: Mialem ps3 i wiem o czym mowie, i powiedz mi moze ze yt na ps3 mozna spokojnie bez lagow i w hd ogladac

Chłopie. Ja na PS3 nie mam zamiaru grać na monitorze od kompa tylko na Dużym TV. A monitro do kompa jest taki stary, że bardziej opłacało by się kupić jakiś HD za 500 zł. A słyuchawki za 20 zł to pewnie jakieś dziadostwo.

---- Monitor + klw. + mysz + słuchawki = 500 -- 600 zł

Więc zostaje 900-1000 zł. A za to raczej dobrego kompa nie zloze.

Opublikowano

Przemyślałem sobie wszystko i będę kupował konsole, ponieważ komp mi do nauki starcza na na ps3 bym chciał sobie pograć. Nigdy nie miałem konsoli, ale grałem na ps2 u kolegi i zawaliście się grało. Więc jestem napalony na ps3, wogóle strasznie ona mi się podoba. I wyjdzie mi taniej niż 1500 zł. Dziś patrzyłem allegro i tak:

---- Nowa Konsola z 2x pad kosztuje 900 zł.

---- FIFA 13 kosztuje nie co ponad 100 zł

Więc 1000 zł ps3 z grą i padami, do tego kupie GTA V po premierze, myślę, że 200 zł będzie kosztować. Więc to już 1200 zł. A reszte gier będę kupować używane ale w bdb stanie, więc też zaoszczędze :D.

Wszystkie ceny jakie podałem to w przybliżeniu, więc do Czerwca 2013r. mogą ulec zmianie.

Myślę, że nie mamy już o czym dyskutować.

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...