Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wykorzystać darmowy, 10 slotowy Wooden?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby "przekonac mnie do ich funkcjonalnosci", craftserve dalo mi kod na darmowy, 10dniowy i 10slotowy serwer. I zastanawiam sie, jak go wykorzystac, bo przeciez na 10 slotowym w tydzien nie bede robil swojego projektu :). Myslalem aby zalozyc serwer z totalnym rozjebem, creative, zero cuboidow i otworzyc go dla wszystkich, a w tle bawic sie pluginami i serwerem.

A wy, jak byscie wykorzystali taki serwer (kodu jeszcze nie wpisalem)?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Za mało slotów na publiczny serwer więc wykorzystał bym do pogrania ze znajomymi. Furory z tym nie zrobisz.

Opublikowano

@up to tylko 10 dni, a po wyczerpaniu nie zamierzam go przedluzać. Dlatego chce zalozyc cos szybkiego

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

wyslali mi na pw wiadomosc, poniewaz w jakims poscie napisalem ze mam drogo ;) oni siewkurzylli i dostalem prywatna wiadomosc z kodem i abym "przekonal sie do ich funkcjonalnosci i zobaczyl ze sa profesjonalni". Ciagle nie moge wyjsc ze zjarania :)

Opublikowano

Powiem tak craftserve to w miarę dobra serwerownia ,ale oprócz świetnego kontaktu z administracją, mnóstwem bajerów dla osób nie znających się za bardzo na craftbukkit-cie to niestety nie są zbyt konkurencyjni ,ponieważ inni host-erzy mają lepsze ceny i nawet czasem parametry (+ dochodzi do tego większa możliwość edytowania serwera do swoich potrzeb)

Podsumowując jeśli chce się stworzyć serwer i ma się ciekawy pomysł ,ale nie ma zamiaru ta osoba bawić się w "skomplikowane" ustawianie serwer-a to dobrym rozwiązaniem jest zakup u nich. :)

83g1j35i6r82.png

Serdecznie zapraszam na serwer: http://www.mpcforum....fter-solocraft/

Opublikowano

Zagraj z kumplami, albo strolluj ich i uruchom na tym serwie jakieś aplikacje obciążające :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Otwórz serwer dla znajomych , zmień teksturki wartościowych rzeczy na cobla , nie połapią sięxD

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

jak coś możesz mi tego koda na pw podesłać bo mi się przyda xD

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Dawaj Creativa :D (Ip na pw to wbije :D)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Może spróbuj przetestować ich usługi. Obciąż serwer i patrz kiedy padnie. :D Albo pobaw się konfiguracją pluginów. Na takim serwerze chyba łatwiej niż na hamachi. :) No i możesz pograć ze znajomymi jeśli chcesz. Ewentualnie otworzyć serwer survival bez niczego i rzucić IP gdzieś na forum, tak żeby każdy mógł sobie pograć. Decyzja należy do Ciebie. :)

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Oto jak go wykorzystalem :)

Ucze sie pluginowania, bawie rzeczami, w tle inni moga robic co chca :)

Tylko ze uparcie nie chce sie odpalic creative -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/759395-kalabanga-serwer-by-umotex12-10-slotow-30-dniowy-no-premium-142-no-cuboid/#entry5536128

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...