Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Hunting I

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc dobre. Czegoś takiego brakowało na forum. Filmik trzyma poziom.

Nie było nudnego bicia botów, czy flaxów bez osłon. Podobało mi się, że znalazły się też akcje pvp.

Można prosić tytuł 1 remixu?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Szczerze mówiąc dobre. Czegoś takiego brakowało na forum. Filmik trzyma poziom.

Nie było nudnego bicia botów, czy flaxów bez osłon. Podobało mi się, że znalazły się też akcje pvp.

Można prosić tytuł 1 remixu?

dziękuje ;) Dobre słowo od człowieka do którego mam szacunek jest bardzo budujące :) nutka

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe (Houseshaker & P.S.Y. Club Mix)

Jest gotowy hunting II tylko będzie dodany jutro bo dziś chciałbym nagrać akcje do III :P

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ładnie, w porównaniu do niektórych filmików jak są na MPC to świetnie.

Opublikowano

Widziałeś jak gram , widziałeś jakieś moje filmiki ? Przypuszczam że nie więc nie rozumiem tego durnego komentarza .

Zresztą nie chodzi tu o to czy ja bym tyle ubił czy nie tylko o jakość owego filmiku , a jako że widziałem dużo lepsze to moja ocena jest jaka jest .

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem wrzucania filmików raz na 1-2 miesiące i wybieranie najlepszych akcji .

Sam tak robiłem choć akcje z reguły były z 1-2 dni bo jak już kupywałem boostery to latałem ciągle .

Opublikowano

Szczerze ? Nudny jak flaki z olejem . Cały czas ta sama mapka -.- + Bicie botów .

cały czas ta sama mapa bo jest też hunting II gdybym połączył hunting I z II bo by dopiero była nuda jakieś 14 min filmu wolałem bo podzielić na 2 części

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...