Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd]Co jest?!?!?!

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema grałem kiedyś w WoT'a ale odinstalowałem teraz chce na nowo zagrać... Pobieram ze stronki ten plik, instaluje na D (145 gb wolnego) wszystko git ale jak ma się aktualizować to nie działa... Działa tylko do tego momentu że pisze ,, Zakończono instalację programu World of Tanks. Instalator..... Kliknij przycisk Zakończ, aby zakończyć instalację

Urochom program World of Tanks '' (zaznaczam to) daje Zakończ i nic.... Na pasku nadal pisze Instalator a nic się nie dzieje!! Mam windowsa XP ale słabego kompa... To przez to nie mogę grać w WoT'a?? W BFP4F gram bez problemu :/ Pomożecie??!!

Opublikowano

A wiadomo do której będą trwały prace?? I dzięki za pomoc, chociaż jeszcze nie działa :(

Prace sie skonczyly juz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nic :( :( Nadal to samo 8S Tylko pytanie czy system ma blokować program, czy odblokować i dałem odblokuj...

Tu macie co pisze w WOTLauncher-dokument tekstowy

02/11/2012 16:43:23 Starting...

02/11/2012 16:43:23 create update folder: path="D:\World_of_Tanks\Updates"

02/11/2012 16:43:23 create temp update folder: path="C:\Documents and Settings\Dom\Dane aplikacji\wargaming.net\WoT\temp"

02/11/2012 16:43:23 save configuration: path="D:\World_of_Tanks\WOTLauncher.cfg"

Opublikowano

Japierdziele nie działa... Jedyna zmiana jaka nastąpiła to nowy plik...

Dodam że WorldOfWarplanes nie działa mi :( Miałem naprawianego kompa (że windowsa wsadziłem i dysk się naprawiał :D) I może mi brakować jakiegoś dodatku... Piszcie co jest wymagane!!!(Mam testową wersje WoWp i która działa przed tą naprawą)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...