Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2[Dedyk]

euphoriaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam swerwer (:

Cały czas dużo nowości wchodzi.

Team z dużym doświadczeniem.

Wspaniałe eventy ( nie proste)

Można się odrobić bez is'u.

Dorobić się bez isu? dodanie 7b w isie 3.66, najlepsze bronie nawet po 100 zł +, buty np -20% um nie pamiętam ale podobnie jak bronie i w dodatku żeby wygrać jakie kolwiek pvp trzeba to mieć a ten serwer stoi tak długo (2-3 lata) że niektórzy mają po 50 szt takich broni już ..

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem z wejściem na serwer

xxx pobrałem clienta ale gdy go odpalę Pisze mi u dołu błąd podczas aktualizacji Help

Opublikowano

Serwwer dno pod is tak jak ten miecz maga 1600 ataku w is ahahah wy nie mieliście zakazu reklamy na mpc czasem ??

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Wszystkiego z isu idzie sie dorobic w grze chlopcze , wiec nie placz.

Pozatym o co dokladnie chodzi z ta fuzja i kiedy nastapi?

Opublikowano

Spróbuj tego:

[url="http://tnij.org/klientyt2"]http://tnij.org/klientyt2[/url]

Tam masz all 'wpakowane' już i działające.

Opublikowano

A ja zawsze myślałem że ItemShop jest dla osób które nie mają tak dużo czasu na grę jak inni, przez co nie chcą być w tyle i dlatego czasem kupują jakieś wspomagacze. Ale żeby bronie i przedmioty były w IS to chyba lekka przesada. Przede wszystkim w grze powinno się robić takie rzeczy, IS z zwyczaju był zawsze tylko wspomagaczem, a nie źródłem wszystkiego co jest dostępne na serwerze. Po co grać, skoro można wszystko kupić w IS ? To chyba bez sensu. Jedni harują jak woły na swoje EQ, doskonalą je, a inni w ciągu 5 minut kupią je w ItemShop'ie. Tu nawet nie ma równości, tylko komercja/wszystko na sprzedaż.

A do Admina/Opiekuna tego tematu: odśwież screeny handlarzy, nowych map, dodaj jakieś informacje w prezentacji o postępach.. Mało opisane jest w 1 poście, jedynie te podstawowe rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...