Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg premium na start

klasiek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro idziesz w rosyjskie czołgi ciężkie bo tak wnioskuje po tym że chcesz dojść do kw-1 to najlepszym rozwiązaniem byłby Churchil ponieważ zawsze mógłbyś przeszkalać na nim załogę np jeździsz sobie na IS lecz masz mało kaski to bierzesz załoge z is'ka na churchila i zarabiasz kaske a załoga na IS'a się szkoli . Jest to jeden z plusów czołgów premium że nie trzeba przeszkalać załogi .

Opublikowano

Weź sobie churchilla(jest promocja i kosztuje 750golda), ponieważ będziesz miał dobry trening załogi + fun. Same plusy. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Ja go kupiłem dawno i jestem zadowolony zarobki wychodzę na czysto 20-25k :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Najwidoczniej masz słabego skilla:\ Nie chcę Cię obrazić ale grasz nim max 2 dni. Myślisz,że się nauczysz grać nim w 2 dni??:| Ja na kumpla koncie nie mogłem go ogarnąć i szło 9k na bitwę, a pograłem dłużej i skok do 16k. Więc cierpliwości czołgisto:) Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Wszystko zależy od taktyki i umiejętnościami którymi dysponujesz. Raz wyjdziesz na 10k raz na 25k. Musisz się postarać, obrać taktykę i grać szczegółowo, dasz radę. :)

Opublikowano

prawdą jest, że załoga z KW pasuje do Churchilla, nie na odwrót. Właśnie przeszkoliłem sobie jednego chłopa, i dowiedziałem się, że z Churchilla na KW-1 nie może używać swoich umiejętności, natomiast na odwrórt już można, czyli załoga z KW-1 pasuje do Churchilla.

Opublikowano

Jeżeli Zależy na Goldzie to Kup Gazetę "Komputery Świat" Kod Zaproszeniowy -1500 Golda + -500 Golda dla Starych graczy (Można Wbić na nowe) i w Sumie Jeszcze Nr telefonu i maaz 2100 Golda Gazeta Kosztuje 8 zł :] Z co do czołgu to Churchil

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...