Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]m2bob

Bekflip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż moje pytanie jest takie : Jak działa wykrywacz GM w m2bobie na PL ? Czy on w ogóle działa?

Dziś miałem sytuację, robiłem misję na konia ze speedhackiem, nagle mnie przelogowało i znalazłem się w zagrodzie stajennego wraz z koniami. Spojrzałem na zakładkę Anty-ban i zauważyłem tam GM'a, a miałem zaznaczone opcje : "Zamknij bota jeśli GM jest blisko" oraz "Wylacz bota jeśli otrzymasz wiadomość od GM". Czyżby to nie zadziałało ? Z drugiej strony ostrzegam innych :)

Dzięki i pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi się wydaję że bot musi sam expić gdy właczasz ta opcje zeby sam pocil, expil, lurowal... a gdy jest to wylaczone to wtedy nie reaguje nawet na GM'a.. tyle ode mnie

Opublikowano

i to jest złe ! jak ktoś biega na SH dostanie bana, bo wykrywacz jest włączony :<

ok dzięki !

A wie ktoś może czy mam szansę dostać bana jak uwięził mnie w tej zagrodzie? Już wyszedłem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...