Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JJayJoker powraca - relacja z PGA

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże niech sobie nagrywa ja nie nagrywam więc mi to nie przeszkadza ważne, że inni ludzie mają z tego radochę według mnie każdy użytkownik you tube powinien dostawać kasę ale tylko za te dobre filmiki co nawet 40 osób ogląda ;)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po chuja ten śmieć wraca. Było lepiej bez niego. Widocznie skończyły mu sie już odcinki z My little pony więc szuka innego zajęcia.

Opublikowano

Jak se wraca to niech sobie wraca. Mi to jeden chuj czy jest czy go niema, znowu banda dzieci 6/7 lat będzie się nim jarała.

Opublikowano

Czemu uważacie, że tylko gimbusy go oglądają ? Oglądałem go chociaż gimbusem nie jestem. Mimo tego co zrobił nie mam zamiaru go wyzywać od idiotów i durniów. Ogarnijcie się trochę, tyle Wam powiem.

Opublikowano

Cebulaki mają ból dupy - norma. Niech sobie wraca, dzieci mają czas to będą tam siedzieć do umarłego. Przejadł sie.

@Dałn

Esgarot?

Opublikowano

Nikt nie ogląda jego starych filmików i kaska nie leci. Trzeba nakręcić kilka nowych odcinków z minecrafta to od razu interesik się rozkręci.

Zobaczyłbyś troche w statystyki to byś się zdziwił.

Źle postąpił robiąc sobie taką przerwe na yt i nie powiadomił swoich ponad 200k widzów

Ponad 200k widzów? To, że youtube tyle pokazuje to nie oznacza, że tak jest. Wiele ludzi ma kilka kont i subskrybuje youtuberów kilkoma bo myślą, że są w ten sposób lepszymi widzami. Są tacy co zobaczą 1 film i subskrybują chociaż znają osobe po jednym filmie który mógł być akurat odmienny/specjalny. Inni mają nieaktywne konta od miesięcy. Gdy youtube kasował stare konta pewna osoba straciła 10k widzów bo były to suby od ludzi którzy nie logowali się ponad 2 lata. Patrząc na ilość wyświetleń to rzeczywista liczba widzów youtuberów jest o wiele niższa.

Jak mozna go ogladac boshe!!! Trzeba byc gimbaza lub kims innym, nudzi wam sie w domu ze go ogladacie?

Zarobil na waszych ogladaniach kupil se chatke i wraca po nastepne dolary ; )

Ciekawi mnie jedna rzecz. Jakiś czas temu ludzie pisali ile to Rock zarabia. Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego wam przeszkadzają tylko youtuberzy?

Ile to kanały telewizyjne zarabiają? A google? 50% zarobków z youtube google bierze dla siebie ale kogo to obchodzi, kogo obchodzi, że aktorzy, piosenkarze, celebryci zarabiają o wiele więcej trzeba krytykować youtuberów bo tak i już.

Może mi ktoś to zjawisko wytłumaczyć?

A w kestji nagrywania gier niektórzy mówią "Po co patrzeć jak ktoś gra?" To ja się pytam po co ludzie oglądają seriale i informaje z świata celebrytów? Działa to w taki sam sposób.

@Thekamil

Sorry ale jak mozna siedziec w domu i przez godzine gapic sie jak ktos gra i pierdoli za przeproszeniem głupoty? To jest juz chyba chore ^>^

Niby tak. Ale tak samo setki tysięcy polaków ogląda darcie ryja w telewizji w różnych serialach. I nikt nie mówi, że to jest chore.

Ja czasami sobie włącze jakiś let's play ale słucham, nie oglądam. Jedni wolą oglądać telewizje inni youtub a inni słuchają radia.

Każdy ma swój gust. Chociaż oglądanie kilka godzin dziennie to faktycznie przesada.

Opublikowano

@Thekamil

Sorry ale jak mozna siedziec w domu i przez godzine gapic sie jak ktos gra i pierdoli za przeproszeniem głupoty? To jest juz chyba chore ^>^

Opublikowano

ha, weeF. też powraca i chuj ? nikt mnie nie pamięta :P

JJayJoker - Luz niech wróci, fajnie miał niektóre serie, ludzie co was boli tak z tą kasą. Miał partnera, ludzie wchodzili w reklamy - to zarabiał, proste? proste.

pis joł.

Opublikowano
Chuj mu w dupe, jego nie było a kosił 20k miesięcznie, a wcześniej mówił że nagrywa "tylko dla widzów" JEBANY CHUJ W PEDALSKIM KAPELUSZU

Mój cytat z youtube -.- jest pod filmikiem

shoob.png

Opublikowano

Ile on miał, 200k widzów? Teraz będzie go oglądać może ze 100k 12 latków. Pozostałe to martwe suby. Mógł nie wracać, chociaż wszędzie było pisane o nim że go nie ma, to teraz będzie że jest.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ile on miał, 200k widzów? Teraz będzie go oglądać może ze 100k 12 latków. Pozostałe to martwe suby. Mógł nie wracać, chociaż wszędzie było pisane o nim że go nie ma, to teraz będzie że jest.

właśnie albo sprawdzi się twoja wersja albo będzie wielki powrót po którym będzie miał jeszcze więcej subów, w końcu inni youtuberzy napędzali całą machinę tego że jjaya nie ma, jak dla mnie to nawet dobra wiadomość dość przyjemnie się go ogląda ale jakoś specjalnie za nim nie tęskniłem

NJxbd4x.png

Opublikowano

ma on teraz 250k subow

na poczatku troche go brakowalo , ale w MC nie gram więc wali mnie to

poprostu ci co go dali suba i nie usunel gratuluje , jak mu kase za nic dajecie

­

Opublikowano

Lubiłem go oglądać. Postąpił nie w porządku możliwe że już mu się nie chciało nagrywać ale nikt nie wie co tak naprawdę się stało mógł mieć jakieś problemy. Najlepiej jest osądzać ludzi nie znając ich. Kase zgarniał no i co należała mu się jeżeli robił to dobrze. I dalej mu się należy za stare filmy. Nikt mu nie zwróci straconego czasu. Jak wróci powinien przeprosić wszystkich widzów ja myślę że nie przestanę go oglądać.

bdccLsFwED.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...