Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JJayJoker powraca - relacja z PGA

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto nasz ulubiony '' JJayJoker '' postanowił tak poprostu wrócić, powiedział że przez przeprowadzke nic nie dawał .. Macie tutaj link do relacji z PGA, na której sam to powiedzial

. .

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo jak wszyscy u góry.

Bez przesady, zwinął hajs , wraca sobie teraz i co . No i gówno za przeproszeniem ; D .

Do widzenia temu Panu ! ; >

24dhsw9.png

Opublikowano

Nigdy go nie lubiłem więc mało obchodzi mnie ta informacja. A na dodatek popraw to

"Oto nasz ulubiony '' JJayJoker '' bo nie każdy go lubi. Osobiście wolę innych youtuberów którzy nagrywają coś porządnego a nie mc

Opublikowano

Tia, znowu zgarnie kupe forsy i rozpierdoli w trzy dupy i wróci po kolejna...

Robi to dobrze wiec płacmy mu za to. jeżeli nie chcesz go oglądać to nie Inni chca uwież mi

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

Fajnie się go oglądało kiedyś, może nawet coś obejrzę jak nagra.

Co do zarabiania, płacicie coś za to, że was tak boli? -.-

Opublikowano

Czytając komentarze pod jego filmami łatwo się domyślić czemu przestał nagrywać.

"Kiedy minecraft!!!!!!!!!" A inne serie? "To on miał inne serie?"

Jakiś koleś skopiował jego film informacyjny i w 2 dni 4k widzów.

Nie jestem jego widzem a i tak widząc kopie znalazłem w 2 minuty oryginalny.

Nawet pod oryginalnym filmem ludzie reklamowali te konto i twierdzili, że przecież tam był JJay

a prawdziwego filmu pewnie nigdy niewidzieli tylko Minecraft!!!

A pod filmami z JJayJokerem ponad połowa komentarzy to "JJay wruć do nas!"

Z takimi widzami to naprawde prosta droga do załamania psychiki. Tak samo przez widzów CTSG przestał kręcić minecrafta.

Opublikowano

Moim zdaniem gościu jest w porządku, ludzie tylko czekali na okazje aby mu coś wygarnąć...

Został popularny poprzez minecrafta ... ? No i co z tego, gdy minecraft wchodził na rynek nikt by się nie spodziewał,

że zdobędzie taką popularność.. Wszyscy go wyzywają a jednak i tak oglądają, nie rozumiem tego...

Chociaż z tym, że zwinął się, ani me, ani be, żadna informacja to zgadzam się, że postąpił nie w porządku.

Powinien poinformować o dłuższej przerwie, nie chce go usprawiedliwiać no ale troszkę go rozumiem...

Zaczął taki szaraczek przed nieprzewidywalną sceną Youtube, w bardzo krótkim okresie stał się rozpoznawalny w całym kraju.

Gdy przestał nagrywać w mgnieniu oka ludzie zaczęli go wyzywać i może z tego powodu nic nie nagrał...

W końcu nagrywanie to tylko hobby, nie całe życie... on przestał na dwa dni i ludzie już zaczęli wyskakiwać z jakże wielkimi pretensjami, że nie nagrywa...

Dodam, że osobiście go nie oglądam, ale szanuje

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Źle postąpił robiąc sobie taką przerwe na yt i nie powiadomił swoich ponad 200k widzów . Mimo to chyba będę go oglądał , podoba mi się jego seria przygody z minecraft

1351898823-U722206.png
Opublikowano

Jak mozna go ogladac boshe!!! Trzeba byc gimbaza lub kims innym, nudzi wam sie w domu ze go ogladacie?

Zarobil na waszych ogladaniach kupil se chatke i wraca po nastepne dolary ; )

Opublikowano

Jak mozna go ogladac boshe!!! Trzeba byc gimbaza lub kims innym, nudzi wam sie w domu ze go ogladacie?

Zarobil na waszych ogladaniach kupil se chatke i wraca po nastepne dolary ; )

Gimbus wyzywa innych od gimbusów..

Poza tym, niech wraca. Fajne niektóre serie miał.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Próbowałem obejrzeć jeden jego odcinek z portala

Rył jak popierdolony ze wszystkiego co leciało z tego nagrania zostawionego przez naukowców, pomimo tego że niczego śmiesznego tam nie było

Po tym stwierdziłem że ten pan i jego filmy mi nie odpowiadają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...