Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mało FPS - DarkOrbit

filip226

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym sie dowiedzieć, czy jest jakaś możliwość zwiększenia FPS w DO?

Mój Lapek:

Samsung

Procek: AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics 1.65 GHz

Ram: 4 GB

System: Windows 7 (64bit)

Net: 2 Mbit/s

Jakiś czas temu miałem Toshibe troche słabszą i normalnie dało sie grać (na tym samym necie), a tutaj nie wiem co jest grane... Pokaz slajdów!

Opublikowano

ja mam 1GB ramu i na hiszpańskim serwerzee mam w tłoku 60FPS.

Zainstakuj CCleaner, zrób w nim w szystko co rozumiesz.

zdefragmentuj dysk.

Włącz opcje flasha playera, przydziel mu nieskończone zasoby.

Wyłącz skype,gg itp.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Ja gram na mozilli i przez 30-40 min nie mam żadnych lagów. Ale po jakiś 40 min tak sie tnie że przez port skacze mi z 10 sec. Co mogę zrobić? Mam ccleanera i regularnie używam. Procek 3,4 ghz, 4 gb ramu ale słaba graficzna ;/

reklama

Opublikowano

Taak, to wina wyłącznie internetu. Nie wkręcajcie kitu, że kompa, to gra przeglądarkowa, to jak wina sprzętu? Powyłączaj pierdoły mulące neta.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

FPS jest to klatka na sekundę, wiec net ma gówno do tego -.-

ccleaner

defragmentacja dysku

gboost

wyłącz skyajpy gg itd...

graj na operze

ustawienia w grze na low

Jeszcze jak możesz to podaj swoją kartę graficzną :)

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Taak, to wina wyłącznie internetu. Nie wkręcajcie kitu, że kompa, to gra przeglądarkowa, to jak wina sprzętu? Powyłączaj pierdoły mulące neta.

Mała ilość fps to tylko i wyłącznie wina komputera

Na moim siedmioletnim gruchocie fps nie przekracza 5,a na dwuletnim lapku gra śmiga a obydwa sprzęty są podłączone pod tą samą sieć

@Topic

Wyczyść wszystkim czym tylko się da komputer

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

witam mam problem z FPS w darkorbit otóż pobrałem od nowa Google Chrome i mam 12-19 FPS wcześniej mialem 62 ale musiałem reinstalować chroma bo jakiś problem występował na każdej stronie zacinał mi się filmik. Pamiętam że kiedyś też mając 12 fps znalazłem gdzieś temat że coś trzeba było wyłączyć w rozszerzeniach google chrome ale nie pamiatam co ? Wie ktoś o co chodzi ? aaa i dodam jeszcze że na mozilli mam normalnie 59-61 ale nie korzystam z tej przeglądarki. Proszę o pomoc bo wiem że to tylko coś wyłączyć w przegladarce trzeba tylko nie wiem co.

Opublikowano

Co za odkop. No ale "odkop w temacie", więc ok. Ja bym wywalił wszystkie rozszerzenia z chroma bo to zamula strasznie, fakt. Na operze powinienneś mieć więcej a i całkiem fajna przeglądarka ;) Ja bym się przerzucił na opere, a jak chcesz na chrome i wywal rozszerzenia i ja bym jeszcze reinstalował flasha.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...