Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbroja czy strach do groty, dylemat

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy pewnie powiedzą że strach, ale spójrzcie na to tak. Po pierwsze def do groty zawsze się przyda, i nie wyjeżdżajcie mi tu z szyciem, bo co innego mieć 400 defa a co innego 700 tak dla przykładu. Zbroja daje na p 37% odbicia, dorzućmy do tego odbicie p to już około 80%, co za tym idzie moby padają dużo szybciej + full inta i ostrze i wybijamy gazem. Odpalając strach na p właściwie możemy zdjąć zbroje czy tam tarcze, ale ubijamy dużo wolniej, z kolei build strach+zbroja sprawy nie rozwiąże bo strach osłabi hity i z odbicia kapa z wąsem. Co o tym myślicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zaczynam grac sura wp i mam zamiar isc w strach dlaczego? sam odpowiedziales.. w grocie nie wazny jest def a strach zmniejsza obrazenia

zakladajac ze nie bonujesz eq to dasz rade z tym 500-550 def+/- a mowiac o spotach red setao gdzie sa komendanty bez strachu dostajac szycie jest juz ciezko dla wpka

ew masz rosy na defa myslac o np dt?

Opublikowano

Zdecydowanie Strach , kiedys tak bylo , ze niby ochronka to podstawa itp BULLSHIT ! Strach jest duzo lepszy gdyz zmniejsza obrazenia i nie wbijaja do Ciebie potwory jak sa agresywne ( np : malpy )

Opublikowano

Strach jest duzo lepszy teraz 3/4 osob na plu i priach nawet ochronki na 86 nie wbija poniewaz to jest gowno strach jest kilka razy lepszy.

Opublikowano

strach jest w grocie wazny, naprawde duzo daje

i mozna sie o tym przekonac, wejdz na jakiegos priva easy

wbij 80lv i nie uzywaj strachu a potem uzyj strach i zrob

eq podobne do twojego na pl jaka to bedzie roznica :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

A czy jest ktoś kto od 1lv leciał buildem bez zbrojki? Chciałbym wiedzieć jak sobie radził, bo może w ogóle nie ma sensu rozwijać tego skilla.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście, że strach lepszy... A co do odbicia u buffa, to się go nie używa bo zwiększa częstotliwość szycia(nie mówcie, że nie bo sprawdzałem na privach i PLu)... ;)

A co wg. Was lepsze na DT? Ze strachem trudno zrobić pieczęcie, bo moby nie lecą.!

Załóż nowy temat, a nie robisz offtop... No ale jak już napisałeś to poradzę Ci lurować spot bez strachu, a potem go włączasz... Ogólnie to lurujesz pelerynkami, a na nie nie wpływa strach... ;)

Opublikowano

o jezu wszyscy piszą jaki ten strach jest dobry w grocie a co przed? np v2? Ja osobiście robię tak ostrze zbroja strach i wir i to jest kosiara do expa może nie do pvp ale też daje radę. Oczywiście w twoim przypadku jak dla mnie to zjebałeś na całej linii teraz lepiej dawać w strach bo i tak zapewne masz odzyskanie pż co dla wp jest najlepsze. Def się teraz mało ci przyda ale jak byś zrobił jak robię ja to szło by ci o wiele łatwiej...

Edit@ bez strachu z zbr na 50 na min m5 można iść do v2 i bez pamiątek jechać po 2-3 grupki na szpanach!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...