Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Was , że testowy 2 działa !

Wojak-PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE DZIAŁA! Czy tak ciężko przeczytać DWA posty do tyłu ?!

Aż takie lenistwo? Proszę was, nie pytajcie się co 10 minut czy działa tylko sprawdźcie cały temat albo na DO ! -.-

LOL

Opublikowano

@up Spokojnie im nie ma co tłumaczyć że jest wyłączony bo i tak będą klikać dalej :) Możecie sobie pisać jaki to ja jestem i za kogo się uważam . Ale temat został założony po to żeby was poinformować że w najbliższym czasie serwer testowy został włączony w obrót codzienny z małymi przerwami . BP nie napisze wam kiedy będzie aktywny serwer testowy ponieważ nie miało by to sensu . Tyle osób by na raz wbiło że inni nie mieli by szansy wejść i zobaczyć . Osobiści nie udało mi się trafić w odpowiednią godzinę żeby wejść i nie mam zamiaru spamować "czy ktoś wbił już na serwer ?? " .

Ps. Wojak jak założysz następny taki temat napisz zasady korzystania z niego np. Zadajemy tylko pytania w razie problemów i tak dalej ;) Potem będzie mniej nerwów .

Opublikowano

Ja mam fajny pomysł ,zamknij ktoś ten temat i nie będzie problemu :)

Opublikowano

testowy już nie potrzebny..

dziś lub jutro będzie aktualizacja...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...