Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rozłączający się internet

Daxll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż w dniu dzisiejszym na moim komputerze, zaczęły się dziać bardzo dziwne rzeczy z internetem..

Aczkolwiek:

Grając w League of Legends dostałem "disconnecta", więc szybciutko wszedłem na chroma żeby sprawdzić czy mam internet, jak się okazało strony nie chciały się ładować.. Jednakże, w tym samym czasie rozmawiałem z ludźmi z drużyny na Skypie!

Internet przez większość czasu mam jednak co jakiś czas, notorycznie powtarza się opisana wyżej sytuacja i trwa przez kilka minut. (Strony i Gry nie działają, natomiast Skype i GG - tak.)

Moje pytania:

- Czego to może być wina? (Router/Komputer/Dostawca)

- Jak poradzić sobie z tą uciążliwą sytuacją?

Z góry dzięki!

Opublikowano

Nie pamiętam czy w Win7 jest podgląd zdarzeń, który zapisuje błędy komputera.

Znalazłem taką instrukcje :

Otwórz Podgląd zdarzeń, klikając przycisk Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_47.png, klikając kolejno polecenia Panel sterowania, System i konserwacja, Narzędzia administracyjne, a następnie dwukrotnie klikając polecenie Podgląd zdarzeń. 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_41.png Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.

Jeżeli to działa na win7 to napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...