Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sądzicie o PS Vita?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie podoba, ale jak patrze na psp kolegi to mysle- po co to kupowac? PSP nadal jest dobre. W vicie nie podoba mi sie:

-lecą na kase

-nie ma normalnej nazwy (portable mialo sens)

-PSP ma calkiem dobra grafike, na co mi to wogole?

-gdzie XMB?! Co to za jakies j?bane okragle bulwy przesuwane dotykiem?!

-na co mi internet 3g (przez karte SIM) skoro najwiekszy transfer w playu to 1gb, a gry z ps store waza duzo? Wifi starczy, a ps vitą nie będę oglac internetu w autobusie!

-ni wiem po co ten gladzik z tylu???

-juz oczywiscie sprzedaja karty pamieci (nie, nie sd, ich wlasne), gowniane akcesoria, megadrogie gry..

no coz ale to tylko moja opinia. Dla mnie jakims przelomem to nie jest, chociaz na plus jest odtwarzanie plytek z PSP i wreszcie 2 GAŁKI!! Ale jakbym mial psp to bym tego nie kupowal..

zreszta moze sie myle. A co wy myslicie? :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

konsole przenośnie to nic innego jak zwykle zabawki które umilą nam czas np w podróży, do grania to się zupełnie nie nadaje z racji zbyt małego ekranu, co to za frajda gdy człowiek musi mocno wytężyć wzrok aby cokolwiek zobaczyć

do grania to są normalne konsole które człowiek podłączy sobie to TV i sie wygodnie rozsiądzie

wiem że można kupić sobie jakieś paseczki i przypiąć do ręki ale jednak zbyt duże ryzyko że konsola się wyślizgnie z reki i roztrzaska, zresztą cena owego produktu jest zbyt wysoka, za takie pieniądze to już można kupić używanego ps3 i xboxa360 i jeszcze jakiś grosz na przyjemności powinien zostać

zresztą póki co na Vitę jest za mało gier aby w ogóle nazwać to konsolą przenośną a cena gier też potrafi odstraszyć

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Szczerze?

Sony nawymyslalo jakichs tych pierdol na vite (specjalny kabel usb, karty pamieci do kupna), ze tego nikt nie chce kupic. Jak stanieje do ceny psp to kupie. Juz nawet GBA daje wiecej frajdy.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Szczerze?

Sony nawymyslalo jakichs tych pierdol na vite (specjalny kabel usb, karty pamieci do kupna), ze tego nikt nie chce kupic. Jak stanieje do ceny psp to kupie. Juz nawet GBA daje wiecej frajdy.

Bo już zalicza się do klasyki a trudno się nie uśmiechać przy graniu na tym urządzeniu.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Dziadostwo i tyle, za tę kasę masz porządną stacjonarną konsolę. Jak chcesz przenośną to tylko i wyłącznie Nintendo 3DS, może nie ma tam ekskluzywnych tytułów (zależy jak je kto klasyfikuje) ale dają najwięcej frajdy z gry..

Opublikowano

-lecą na kase

-nie ma normalnej nazwy (portable mialo sens)

-PSP ma calkiem dobra grafike, na co mi to wogole?

-gdzie XMB?! Co to za jakies j?bane okragle bulwy przesuwane dotykiem?!

-na co mi internet 3g (przez karte SIM) skoro najwiekszy transfer w playu to 1gb, a gry z ps store waza duzo? Wifi starczy, a ps vitą nie będę oglac internetu w autobusie!

-ni wiem po co ten gladzik z tylu???

-juz oczywiscie sprzedaja karty pamieci (nie, nie sd, ich wlasne), gowniane akcesoria, megadrogie gry..

Postaram ci się na to odpowiedzieć.

- Która wielka korporacja nie leci na kase?

- Co ma nazwa do "fajności" konsoli? Może się nawet nazywać PS Guffno.

- PSP nie ma już dobrej grafiki;/

- Trzeba jakieś nowości.

- Normalny człowiek korzysta z konsoli przenośnych jako zapychać czasu. Jadąc buse sprawdzi sobie pogode itp. Gry się pobiera w domu by grać w nie za domem. Internet 1 gb w play działa na zasadzie 1gb na pełnych obrotach, później możesz z niego korzystać z mniejszą prędkością.

- gładziki służą jako umilacz gry. Zobacz gp do czego one są.

- Zobacz ile kart,smyczek i innego rodzaju akcesoria są dostępne do PSP

Dziadostwo i tyle, za tę kasę masz porządną stacjonarną konsolę. Jak chcesz przenośną to tylko i wyłącznie Nintendo 3DS, może nie ma tam ekskluzywnych tytułów (zależy jak je kto klasyfikuje) ale dają najwięcej frajdy z gry..

3DS to koszt około 800 zł a Vity 1000zł. Czy to jest taka duża różnica?

Za granicą ludzie kupują konsole by grać poza domem. ( w Polsce by grać w domu )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...